Ερασιτεχνική ΑΕΚ: "Στήριξη σε Έλληνες παίκτες, οικονομική εξυγίανση του τμήματος βόλεϊ"

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (9/12) το βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πήρε αποφάσεις για το μέλλον τόσο του τμήματος βόλεϊ Ανδρών, όσο και των υπολοίπων ερασιτεχνικών τμημάτων της ομάδας. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, καθώς και τις δηλώσεις του Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: "Στήριξη σε Έλληνες παίκτες, οικονομική εξυγίανση του τμήματος βόλεϊ"

Στην χθεσινή σύσκεψη τα μέλη της Ερασιτεχνικής πήραν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον των τμημάτων της ΑΕΚ.

Αρχικά για το βόλεϊ Ανδρών της ομάδας, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χόρχε Ελγκέτα, καθώς και με όλους τους αθλητές που αρνήθηκαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί ήταν οι Παγιάν, Κρίνιτς, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Κατσανεβάκης, Πέτρογλου και Γκούζντα.

Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει μία καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τμήμα Χάντμπολ της ομάδας, ενώ αναμένεται να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από τις διοικήσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, μέσω των εισιτηρίων.

Αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ:

"Σε σύσκεψη που έγινε χτες βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήραν τις εξής αποφάσεις για το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών και για την Ερασιτεχνική γενικότερα:

Να αναδιαρθρωθεί το τμήμα βόλεϊ και η ομάδα να βασιστεί από εδώ και στο εξής σε Έλληνες παίκτες. Στόχος, η παραμονή στην Volleyleague και η οικονομική εξυγίανση του τμήματος.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τους παίκτες, που αρνήθηκαν να αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ, λόγω της αντιδεοντολογικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς τους απέναντι στον σύλλογο.

Να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ενώ συμφώνησε αρχικά να παραμείνει στην ομάδα, αρνήθηκε στη συνέχεια να την κοουτσάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Να γίνουν επαφές με όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αρχής γενομένης από το Χάντμπολ προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματά τους, ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο Σωματείο οικονομικά -και όχι μόνο.

Να ξεκινήσουν επαφές με τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθούν από κοινού αποφάσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.

Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους".

Ανατολιωτάκης: "Μπράβο στα παιδιά…"

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης ευχαρίστησε δημόσια τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τα παιδιά από τις Ακαδημίες και οι υπόλοιποι παίκτες, που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει το τμήμα από την καταστροφή και συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αποφύγει η ΑΕΚ τον μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τέτοιους αθλητές, οι οποίοι να βάζουν το συλλογικό πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, θέλει να έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας των Παίδων για τη βοήθειά του και τους Δημήτρη Παπασταύρου, Ματίνα Ευγενίου, χάρις στις προσπάθειες των οποίων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της αποστολής στη Θεσσαλονίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK