Έρχεται ο Τοάλντο

Έρχεται ο Τοάλντο

«Μύλος» έχει καταντήσει το θέμα του Μίλαν Μάρκοβιτς στην ΕΑ Πατρών, αφού κανένας στο στρατόπεδο της ομάδας δεν γνωρίζει αν ο Σέρβος θα παραμείνει παίκτης της ή όχι. Την Τετάρτη (30/11) οι Αχαιοί θα έχουν νέα επικοινωνία με τον διεθνή κεντρικό, την τελευταία όπως επισημαίνουν, και σε περίπτωση που πάρουν την διαβεβαίωση ότι θα έχει μέσα στις επόμενες ώρες στα χέρια τη βίζα του, τότε μόνο θα τον δεχτούν πίσω.

Για καλό και για κακό πάντως, η ΕΑΠ φρόντισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Εντουάρντο Τοάλντο, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιώργος Χριστόπουλος από την προ δύο ετών κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Τοάλντο, που έλυσε την Δευτέρα (28/11) το συμβόλαιο του με ομάδα του Ιράν, αναμένεται να έρθει στη χώρα μας εντός των επόμενων ημερών.

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε ότι ο πρώτος αγώνας της ΕΑΠ με τη Μάρκοκιμ Μάριουπολ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 14 Δεκεμβρίου. Η ρεβάνς θα δοθεί μια εβδομάδα αργότερα στην Ουκρανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK