Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

H ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και ο Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ διοργανώνουν τον 1ο Atromitos Ultra RUN στις 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

H ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και ο Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  διοργανώνουν τον 1ο Atromitos Ultra RUN στις 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Η διεθνής έκρηξη των υπεραποστάσεων είναι εδώ και οι δρομείς από όλο τον κόσμο καλούνται να δοκιμαστούν όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά, επιλέγοντας το αγώνισμα που τους ταιριάζει.

Ο Atromitos Ultra Run πρόκειται για μια συνάντηση που βασίζεται σε επίσημες αποστάσεις από την IAU (International Association of Ultra Running) και περιλαμβάνει 5 δρομικά αγωνίσματα: 24 ώρες, 12 ώρες, 100χλμ, 50χλμ και την Σκυταλοδρομία 5Χ10 χιλιόμετρα, όπου συμπεριλαμβάνεται η Εταιρική Σκυταλοδρομία. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ελεγχόμενο και σταθερό περιβάλλον με αποτέλεσμα την δυνατότητα για άμεση και απρόσκοπτη προβολή των χορηγών.

O αγωνιστικός στίβος έχει επιλεγεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Ι.Α.U).

Κορυφαίο αγώνισμα σε αυτήν την διοργάσνωση θεωρείται αυτό των 24 ώρων τρεξίματος με σκοπό την διάνυση της μεγαλύτερης δυνατής απόστασης σε αυτό το χρονικό διάστημα, μια δοκιµασία µε στόχο τη δροµική επιβίωση του αθλητή ο οποίος καλείτε να ανταπεξέλθει σε αναρίθµητες σωµατικές και ψυχολογικές διακυµάνσεις. Οι διαγωνιζόμενοι στις υπεραποστάσεις  χαρακτηρίζονται από δύναμη, επιμονή, αυτοπειθαρχία και συνέπεια.

Τα συγκεκριμένα αθλητικά γεγονότα τα τελευταία χρόνια τυγχάνουν όλο και μεγαλύτερης αποδοχής και θέασης από το ευρύτερο δρομικό κοινό.

Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

Οι χορηγοί του Atromitos Ultra RUN έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν στην έμπρακτη επιβράβευση των αθλητών που θα πετύχουν εξαιρετική επίδοση στο αγώνισμα των 24 ΩΡΩΝ. Πιο συγκεκριμένα, όσοι άντρες διανυσουν περισσότερα από 260 χιλιόμετρα και όσες γυναικες διανύσουν περισσότερα απο 240 χιλιομετρα θα λάβουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της Εταιρικής Σκυταλοδρομίας η νικητρια ομάδα θα προσφερει μέσω της διοργανωσης, δωρεά χρηματικής αξίας 250 ευρώ σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τα δικαιώματα του παιδιού.

Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί μια επιστημονική εκπαιδευτική ημερίδα σχετική με τις υπεραποστασεις όπου ομιλητές - συνεργάτες θα αναλύσουν σε παρουσιάσεις και πάνελ συζήτησης θέματα που σχετίζονται με διατροφή, ψυχολογία, εργοφυσιολογία και προπονητική.

Σε συνεργασία με κέντρο έρευνας για τον υψηλό αθλητισμό, η διοργάνωση του Atromitos Ultra RUN στις 8 -9 Φεβρουαρίου 2020, θα δώσει την δυνατότητα στους αθλητές των αγώνων, να λάβουν μέρος σε έρευνα και μετρήσεις παραμέτρων που συνδέονται άμεσα με τους δρόμους αντοχής και τις υπεραποστάσεις.

Έρχεται το 1ο Atromitos Ultra Run στον Σχινιά

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με μη κερδοσκοπικά οικολογικά σωματεία, όπως το Cyclades Preservation Fund και την εταιρεία Π3, τα οποία στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας και παροτρύνουμε τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν φιλικές με το περιβάλλον συνήθειες, όπως το να χρησιμοποιούν δικά τους παγούρια στους αγώνες μας.

Χορηγοί : Zakcret Stores, Key books

Υποστηρικτές : Cryosaouna Therapy, Madre de Cacao, Weswim

Χορηγοί Επικοινωνίας: contra.gr , oneman.gr , runningnews.gr, Sport24 Radio 103.3

Την προκήρυξη Αγώνα μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης & Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK