Ερωτευμένη ρεπόρτερ φλερτάρει ασύστολα τον Βαλεντίνο Ρόσι!

Ισπανίδα ρεπόρτερ-φαν του Βαλεντίνο Ρόσι έδωσε "ρεσιτάλ" κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πήρε από τον "Dottore", φλερτάροντάς τον με πρωτοφανή τρόπο. Δείτε την σε ένα άκρως απολαυστικό VIDEO!

Ερωτευμένη ρεπόρτερ φλερτάρει ασύστολα τον Βαλεντίνο Ρόσι!

Η Deborah Serendipity είναι γνωστή στα social media ως η Ισπανίδα δημοσιογράφος που τρέφει όχι απλά απεριόριστη εκτίμηση και θαυμασμό αλλά και μία ακατανίκητη έλξη για τον Βαλεντίνο Ρόσι και αυτό φροντισε να το δείξει σε όλους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ομάδας της Yamaha στη Μαδρίτη.

Και αυτό γιατί καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης που πήρε από τον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στο Moto GP δεν έχασε την ευκαιριά να τον φλερτάρει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, με τον Ιταλό πιλότο από την πλευρά του να διαχειρίζεται με... ψυχραιμία την όλη κατάσταση

"Δεν το πιστεύω ότι συναντώ τον αγαπημένη μου πιλότο. Φέτος θα κατακτήσουμε τον δέκατο παγκόσμιο τίτλο; Όλοι εμείς οι φανς σου το ελπίζουμε", ήταν το δυναμικό ξεκίνημά της, με τον Ρόσι να απαντάει: "Όχι, δεν το ξέρω, το ελπίζω. Είναι δύσκολο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το προσπαθήσω".

Για να ακολουθήσει η επίθεση αγάπης από την Ισπανίδα ρεπόρτερ με τα εξής λόγια: "Η ζωή είναι πολύ σύντομη, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και μία ημέρα θα μπορούσα να είμαι η μητέρα των παιδιών σου"! Ο Ρόσι χαμογέλασε και απάντησε: "Όλα καλά, ας περιμένουμε δύο με τρία χρόνια να δούμε".

Κατόπιν, η ξανθιά ρεπόρτερ συμπλήρωσε on camera ότι έχει έναν κοινό φίλο με τον Βαλεντίνο Ρόσι, τον Πάμπλο Νιέτο (υπεύθυνο για την Sky Racing Team VR46), με τον Ιταλό να δηλώνει από την πλευρά του: "Εάν είσαι φίλη με τον Πάμπλο Νιέτο, έχω ήδη καταλάβει αρκετά..."

Στο φινάλε ο Ρόσι φίλησε στα δύο μάγουλα την τρελή και παλαβή για αυτόν Deborah Serendipity και εκείνη φώναξε: "Σε αγαπώ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK