Εσωτερική διαμάχη στη McLaren το 2005

Εσωτερική διαμάχη στη McLaren το 2005
Οπως είναι γνωστό εδώ και καιρό από το 2005 ο Juan Pablo Montoya θα οδηγεί ένα από τα «ασημένια βέλη» της McLaren. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση που είχε πάρει ο Κολομβιανός έπαιξε η εικόνα που είχε σχηματίσει για τους ιθύνοντες της τωρινή του ομάδα, την BMW-Williams, περί εύνοιας του έτερου οδηγού της ομάδας Γερμανού Ralf Schumacher.

Ωστόσο ένας από τους ισχυρούς άνδρες της Williams, ο Patrick Head, τονίζει πως είναι πιθανό ο Montoya να μην συναντήσει στην McLaren την αντιμετώπιση να προσδοκεί: «Ο Juan είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας. Του αρέσει όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα να ασχολούνται με αυτόν. Δεν νομίζω πως θα συναντήσει κάτι τέτοιο όταν μετακινηθεί στην McLaren».


Ο ιδιοκτήτης της Williams, ο Frank Williams, από την πλευρά του πιστεύει πως ο Montoya και ο Raikkonnen θα δώσουν μια συναρπαστική μάχη στη McLaren για το ποιος θα πάρει το «πάνω χέρι». Ακόμα πιστεύει πως θα έχουν δυο το ίδιο προσεγμένα μονοθέσια και ασφαλώς δεν θα υπάρχει στην ομάδα πρώτος και δεύτερος οδηγός, ακριβώς η κατάσταση δηλαδή που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Williams με τους Schumacher και Montoya.

«Θεωρώ πως οι δυο τους θα κυμανθούν στα ίδια περίπου επίπεδα απόδοσης. Και οι δυο είναι εκπληκτικοί οδηγοί. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θεωρεί κάποιος εκπληκτικό τον Kimi, αφού είναι σε μια άλλη ομάδα και πάντα ανησυχείς για τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω ποια είναι τα δυνατά του σημεία και οι αδυναμίες του, όμως ασφαλώς είναι τρομερά γρήγορος. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Juan, που έχει μια εκπληκτική ικανότητα να κάνει το απρόβλεπτο και να βρίσκει σημεία για προσπεράσματα που είναι «αόρατα» στους άλλους οδηγούς. Η εσωτερική μάχη στη McLaren θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ο Juan είναι ξεροκέφαλος και δεν φοβάται κανένα».




News 24/7

24MEDIA NETWORK