Εθνική (Γ): Τριπλασιάστηκαν οι φιλικές ήττες

Με άλλη μία ήττα, την τρίτη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα γυναικών την Παρασκευή (18/11) την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εθνική (Γ): Τριπλασιάστηκαν οι φιλικές ήττες

Με άλλη μία ήττα, την τρίτη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα γυναικών την Παρασκευή (18/11) την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά προήλθε από τη δυνατή Νάισα Νις, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σερβικού πρωταθλήματος, με 20-32 (ημ. 10-20).

Ο Στιγκ Γιόχανσον δεν είχε στη διάθεση του Βασιλική Γεωργίου που έχει υποστεί ράγισμα στη μύτη και την Κατερίνα Σπέρτου, η οποία έπαθε υποτροπή σε θλαστικό τραύμα στον λαιμό και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός. Επακόλουθο ήταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παραταχθεί με την Ελένη Ποιμενίδου ως αριστερή εξτρέμ αντί πίβοτ, που είναι η κανονική της θέση.

Ελλάδα: Βυζέλη, Χαλκίδου, Γιούπη 1, Ποιμενίδου, Στρατάκη, Σκάρα, Γκουσγκούνη 3, Γιουρούκη 1, Πάτσιου 3, Φωτιάδου 4, Μαυρογιώργη 1, Καζάκη 7.

News 24/7

24MEDIA NETWORK