Εθνική Γυναικών: Ατομικά λάθη διέγνωσε η Κοζομπόλη

Εθνική Γυναικών: Ατομικά λάθη διέγνωσε η Κοζομπόλη
Μπορεί η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών να μην κατάφερε να νικήσει την Ιταλία στο επίσημο φιλικό, με το όπόίο ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία, των δύο ομάδων, ωστόσο λειτούργησε ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να βγουν πολλά συμπεράσματα και να διορθωθούν τα όποια λάθη.

Σε αυτά τα συμπεράσματα αναφέρθηκε η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών Βούλα Κοζομπόλη: «Οι προπονήσεις έγιναν κανονικά, πήγαν θαυμάσια και χωρίς προβλήματα, αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μας στο φιλικό. Θα περίμενα να πηγαίναμε καλύτερα. Κάναμε αρκετά προσωπικά λάθη, τα οποία δεν επιτρέπεται να γίνονται. Βέβαια η προετοιμασία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης μας έκανε καλό. Κερδίσαμε κάποια πράγματα, θα επικεντρωθούμε στα λάθη μας, θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να παρουσιαστούμε καλύτερες›.

Οσον αφορά στη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας, για τους Ολυμπιακούς, η διεθνής παίκτρια της Γλυφάδας είναι επιφυλακτική: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς, βρισκόμαστε στην αρχή, ενώ η Ιταλία ήταν έτοιμη, καθώς προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά›.

News 24/7

24MEDIA NETWORK