Εθνική Γυναικών: Στην Πάντοβα για προετοιμασία

Εθνική Γυναικών: Στην Πάντοβα για προετοιμασία
Με 17 πολίστριες αναχωρεί την Κυριακή η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών για την Πάντοβα της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την ερχόμενη Δευτέρα. Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στην ιστορική πόλη της Ιταλίας, μέχρι και την Παρασκευή, 13 του μηνός, όπου θα πραγματοποιήσει κοινό καμπ προετοιμασίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας, η οποία στη συνέχεια θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, στο προολυμπιακό τουρνουά, που θα φιλοξενήσει στη χώρα της (Ιμπέρια, 23-29 Φεβρουαρίου).

Στην αποστολή, μετέχουν οι: Γεωργία Ελληνάκη, Ευτυχία Καραγιάννη, Κική Λιόση, Αμαλία Πάτερου, Σταυρούλα Κοζομπόλη, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Αγγελική Καραπατάκη, Τόνια Μωραίτη (ΑΝΟΓλυφάδας), Δήμητρα Ασιλιάν, Μαρία Κανελλοπούλου (Ολυμπιακός), Αντιγόνη Ρουμπέση, Εύη Μωραϊτίδου, Γιούλη Λαρά, Ανθή Μυλωνάκη, Αντι Μελιδόνη (ΝΟΒουλιαγμένης), Σταυρούλα Αντωνάκου, Μαρία Μάστορη (Εθνικός).

Στην αποστολή μετέχουν ακόμη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κούλης Ιωσηφίδης, ο συνεργάτης τυου Γιώργος Μορφέσης, η φυσικοθεραπεύτρια Αναστασία Ξαβέλη και ο έφορος της ομάδας Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Την Πέμπτη, στις 21.00 ώρα Ελλάδας, η Εθνική μας ομάδα θα δώσει επίσημο φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην Πάντοβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK