Έτοιμες για τη Σουηδία Ντουλάκη, Φίλη

Έτοιμες για τη Σουηδία Ντουλάκη, Φίλη

Το σώμα τους μπορεί να βρίσκεται στην Πορτογαλία, το μυαλό τους όμως είναι στη Σουηδία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδας στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής Premier Division. Ο λόγος για την Κατερίνα Ντουλάκη και την Χριστίνα Φίλη, οι οποίες το Σάββατο (08/10) θα βρεθούν αντίπαλες με τις ομάδες τους, την Πόντο ντο Πάργκο και την Ντε σε Οζόε αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Για τις δύο διεθνείς μας η αναμέτρηση αυτή αποτελεί το τελευταίο τους τεστ πριν το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Σουηδία την Τρίτη (11/10) στο ΣΕΦ. Οι Ντουλάκη και Φίλη θα ενσωματωθούν στην Εθνική την Κυριακή (09/10), δηλώνοντας έτοιμες τόσο από αγωνιστικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς.

« Ευελπιστούμε ότι θα παίξουμε καλά την Τρίτη. Είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά είμαι αισιόδοξη. Δεν ξέρω γιατί, όμως έχω καλό προαίσθημα. Νιώθω θαυμάσια από κάθε πλευρά και το καταλαβαίνω ότι παίζω καλά » ήταν τα πρώτα λόγια της Ντουλάκη και πρόσθεσε: « Προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος με την ομάδα της Χριστίνας, αλλά μεταξύ μας μιλάμε για τη συνάντηση με τη Σουηδία. Το καλό είναι ότι επειδή μένουμε στην Πορτογαλία και δεν ζούμε το κλίμα στην Ελλάδα, δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη ότι παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στους φιλάθλους μας και γενικά τις συνθήκες του αγώνα. Άρα, δεν έχουμε άγχος ακόμη ».

Από την πλευρά της, η Φίλη επεσήμανε: « Αισθάνομαι πιο δυνατή αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ήδη έχω παίξει πάρα πολλούς αγώνες, όταν πέρσι τέτοιο καιρό είχαμε μόνο τον δεύτερο γύρο με την εθνική στην ευρωπαϊκή Challenge Division. Έχω φέρει καλά αποτελέσματα κι αυτό με έχει τονώσει. Η Σουηδία θα εμφανιστεί σίγουρα καλύτερη απ’ ό,τι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2004 στο Κατάρ, όπου την είχαμε νικήσει, αλλά είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Βρισκόμαστε πια στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης και αυτό που θέλουμε πρώτα απ’ όλα είναι να παίξουμε αξιόλογο πινγκ πονγκ. Προσωπικά θέλω να πιάσω την απόδοση που έχω εδώ. Αν παρουσιάσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες την Τρίτη, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για νίκη και θα ικανοποιήσουμε και τον κόσμο που θα έρθει. Αν όχι, τότε ούτε τον αγώνα θα ευχαριστηθούμε, ούτε θα νικήσουμε ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK