ΣΠΟΡ

Ετοιμη για επάνοδο η Δανιηλίδου

Τρεις και κάτι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της και την χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, η Λένα Δανιηλίδου γυμνάζεται σκληρά για να μπορέσει να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (10-17 Αυγούστου) και στο τουρνουά Vogue Athens Open 2008 (6-14 Σεπτεμβρίου).

Ετοιμη για επάνοδο η Δανιηλίδου

Η 26χρονη πρωταθλήτρια δήλωσε για τα μελλοντικά της σχέδια στο
www.vogueathensopen.gr, την επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά, που έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο.

«Η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Το γόνατό μου αντιδρά εξαιρετικά στην προπόνηση, η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο έντονη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές, που έζησα πριν από τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Θέλω να ξαναζήσω την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, γι αυτό και κάνω το παν ώστε να είμαι παρούσα στο Πεκίνο. Στην προσπάθειά μου να νικήσω το χρόνο σημαντικό ρόλο παίζει η σφοδρή επιθυμία μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου».

Αναφερόμενη στο τουρνουά Vogue Athens Open 2008, η Δανιηλίδου είπε: «Παρακολουθώντας τους αγώνες στο Status Athens Open και βλέποντας τις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό μου, μου πήρε πέντε λεπτά για να συνέρθω από τη συγκίνηση. Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στην Ελλάδα και το Vogue Athens Open, μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Αν όλα εξελιχθούν καλά, θα είμαι εκεί. Θα είναι σημαντικό για μένα να ξεκινήσω από τον τόπο μου την προσπάθεια για να καλύψω το έδαφος, που έχασα λόγω του τραυματισμού και να ανέβω ξανά στην κορυφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK