Έτσι αποκαλεί το μονοθέσιό του ο Φέτελ

Στη Formula 1 πολλοί οδηγοί έχουν τα... γούρια τους για να τους φέρνουν τύχη. Άλλοι κρατάνε σταυρουδάκια, βάζουν τις κάλτσες τους με συγκεκριμένο τρόπο, ενώ άλλοι προσεύχονται πριν τον αγώνα. Ο Σεμπαστιάν Φέτελ όπως φαίνεται τους ξεπερνάει όλους αυτούς, βγάζοντας... παρατσούκλια στα μονοθέσιά του(PHOTO)!

Έτσι αποκαλεί το μονοθέσιό του ο Φέτελ

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ είναι από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς της Formula 1. Ταλαντούχος, αλλά και με ιδιαίτερες συνήθειες, αφού μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί αυτό που κάνει από τη χρονιά που αγωνίζεται (2008) και μετά ο Γερμανός οδηγός.

Τι κάνει; Μα φυσικά "βαφτίζει" τα μονοθέσια που τον... συντροφεύουν κάθε χρόνο, δίνοντάς τους γυναικεία ονόματα. Μπορεί ήδη να βρίσκεται στην τέταρτη διαφορετική εταιρεία (τώρα βρίσκεται στη Ferrari, πέρασε από Red Bull, Toro Rosso και BMW Sauber), αλλά παραμένει πιστός στις παλιές του συνήθειες, δίνοντας και φέτος το όνομα "Τζίνα" για τη Ferrari SF70H.

Η λίστα με τα ονόματα όπως καταλαβαίνετε είναι "πλούσια" με τον 29χρονο να αποδεικνύεται εκτός από εξαιρετικός οδηγός, να είναι... εξοπλισμένος και με πλούσια φαντασία. Δείτε τα ονόματα που έχει δώσει μέχρι τώρα:

Λέτε η "Τζίνα" να τον βοηθήσει φέτος να φτάσει στην... πηγή και να πιει νερό;

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK