Εβδομάδα επιστροφών

Εβδομάδα επιστροφών
Χαράς ευαγγέλια για τον Αλέκο Λεώνη, ο οποίος μέσα στη τρέχουσα εβδομάδα θα δει να «γεμίζει» το Κατσάνειο, καθώς είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ηρακλή τέσσερις παίκτες.

Ο Αντρέι Κράβαρικ ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των επιστροφών ενώ την Τετάρτη (14/09) στη διάθεση του Λεώνη θα τεθούν οι άλλοι δύο Έλληνες διεθνείς της ομάδας, ο Μάριος Γκιούρδας και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος. Θα ακολουθήσει ο Λόι Μπολ, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με την έκδοση της βίζας του και αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και οι αφίξεις θα ολοκληρωθούν με τον Τομ Χοφ, τον Κλέιτον Στάνλεϊ και τον νεοαποκτηθέντα Ματέι Τσέρνιτς.

Εν τω μεταξύ, ο «γηραιός» αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Σωτήρης Τσερκέζης» που θα διοργανώσει η Ορεστιάδα το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου, λόγω έλλειψης πασαδόρων. Ο καθυστερημένος ερχομός του Μπολ σε συνδυασμό με την επέμβαση μηνίσκου που έκανε ο Γιάννης Καλμαζίδης άφησαν «γυμνό» τον Ηρακλή στη συγκεκριμένη θέση. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να μην λάβει μέρος τελικά στο εν λόγω τουρνουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK