Εβδομάδα Ευρώπης για έξι

Εβδομάδα Ευρώπης για έξι

Στον ρυθμό των ευρωπαϊκών Κυπέλλων κινούνται έξι ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, οι οποίες προετοιμάζονται για τις «μάχες» που θα δώσουν στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, ο Αθηναϊκός στην παρθενική του εμφάνιση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, υποδέχεται το Σάββατο (01/10, 17:15) στο κλειστό του Βύρωνα ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού χάντμπολ, την Πιβοβάρνα Λάσκο. Η σλοβένικη ομάδα, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2004, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έχει στις τάξεις της μόνο δύο ξένους, τον Κροάτη Ιβάνοβιτς και τον Λευκορώσο Χάρμποκ. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανδρών, το Κιλκίς κοντράρεται το Σάββατο (01/10, 21:00) στην Κροατία με την Όσιγιεκ Ελεκτρομόντουλ.

Για τον Α΄ όμιλο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο Διομήδης Άργους ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα Ντουνταλέντζε την Παρασκευή (30/09, 21:00), την αγγλική Γκρετ Ντάνε το Σάββατο (01/10, 18:30) και την τούρκικη Κανκάια την Κυριακή (02/10, 16:30). « Το ζητούμενο είναι να παρουσιασθεί η ομάδα φορμαρισμένη. Πιστεύω ότι θα πάρουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον επόμενο γύρο. Η επιτυχία αυτή εφόσον έρθει, θα μας βοηθήσει τόσο στα παιχνίδια της Ευρώπης στη συνέχεια όσο και στους αγώνες του ελληνικού Πρωταθλήματος » δήλωσε ο προπονητής του Διομήδη, Γιάννης Βαρελτζής.

Η Αναγέννηση Άρτας για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών αναμετράται την Κυριακή (02/10, 18:00) στα Σκόπια με την Κάλε Κίσεβο, ενώ για την ίδια διοργάνωση ο Παναθλητικός αγωνίζεται το Σάββατο (01/10, 17:00) στην Ουκρανία με την Σπάρτακ Κιέβου.

Οι Ελπίδες Δράμας θα πάνε στη Βιέννη για τα παιχνίδια του Α΄ ομίλου του δεύτερου γύρου του Τσάλεντζ Καπ γυναικών και θα αντιμετωπίσουν από την Παρασκευή (30/09) μέχρι την Κυριακή (02/10) κατά σειρά την οικοδέσποινα M.G.A. Handball, την Εσκαλάντα Χισινάου από τη Μολδαβία και την πορτογαλική Κολέγιο Ντε Γκάια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK