Έβρισε τον Alonso και απολύθηκε (VIDEO)

Η Paola Saluzzi, γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος, απομακρύνθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό "Sky Italia", εξαιτίας υβριστικού σχολίου στο Twitter με αποδέκτη τον Fernando Alonso.

Έβρισε τον Alonso και απολύθηκε (VIDEO)

Η δημοσιογράφος και οπαδός της Ferrari δουλεύει 28 χρόνια στην ιταλική τηλεόραση, αλλά σε ηλικία 50 ετών αναζητεί νέα επαγγελματική στέγη, καθώς απολύθηκε από το "Sky Italia".

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, αιτία της απομάκρυνσής της ήταν ένα ντροπιαστικό σχόλιο στο Twitter με αποδέκτη τον Fernando Alonso.

"Alonso, η Scuderia Ferrari ανέκτησε τη μνήμη της και πλέον θυμάται πόσο εγωιστής, ζηλιάρης και ηλίθιος είσαι", ήταν το μήνυμα που είχε αναρτήσει η 50χρονη δημοσιογράφος, η οποία μάλλον ήθελε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωσή του.

"Ήμουν στη Ferrari για πέντε χρόνια, ήμουν δεύτερος τρεις φορές και δεν ήθελα να είμαι δεύτερος για τέταρτη φορά. Αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς, ίσως η άποψή μου να είναι διαφορετική", ήταν το σχόλιο του πιλότου της McLaren που είχε εξοργίσει τη δημοσιογράφο.

Η Paola Saluzzi ζήτησε συγγνώμη και έσβησε το tweet, αλλά ήταν αργά, καθώς απολύθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό που διατηρεί τα δικαιώματα της Formula 1.

Επιπλέον, η δημοσιογράφος είχε ειρωνευτεί τα κενά στη μνήμη που είχε ο Fernando Alonso μετά από το σφοδρό ατύχημα στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK