Έξαλλος ο Βρετανός αντίπαλος του Γιαννιώτη: "Είναι ανέκδοτο"

Έξαλλος με τους κριτές στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης ήταν ο αθλητής από τη Μ. Βρετανία, Τζακ Μπέρνελ, ο οποίος χαρακτήρισε "ανέκδοτο" την όλη διαδικασία. Διαβάστε τι τον εξόργισε.

Έξαλλος ο Βρετανός αντίπαλος του Γιαννιώτη: "Είναι ανέκδοτο"

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης ύστερα από μια τρομερή κούρσα και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό φινάλε. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στον ίδιο χρόνο με τον αντίπαλό του, ωστόσο έχασε το χρυσό στην τελευταία "χεριά".

Μάχη όμως δόθηκε και στις πιο πίσω θέσεις. Συγκεκριμένα, ο Τζακ Μπέρνελ από τη Μ. Βρετανία κατετάγη αρχικά τρίτος, στη συνέχεια η απόφαση άλλαξε με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πέμπτη θέση και τελικά να... αποκλειστεί για ένα περιστατικό στο νερό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον αθλητή από την Τυνησία, Ουσάμα Μελούλι.

Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του 23χρονου, ο οποίος χαρακτήρισε την όλη διαδικασία "ανέκδοτο".

"Έχετε τους καλύτερους στον κόσμο, που έχουν εκπαιδευθεί για τέσσερα χρόνια και αυτό είναι το αποκορύφωμα, όμως καταστρέφεται από μερικούς κριτές που θέλουν να χώνουν τη μύτη τους επειδή απλά θέλουν να κάνουν κάτι.

Εκείνος που έπρεπε να έχει αποκλειστεί είναι αυτός που με έσπρωξε, ο Μελούλι. Άρπαξε το πόδι μου και το κρατούσε, οπότε έπρεπε να γυρίσω για να τον αποφύγω. Αυτός που δεν με άφησε να κερδίσω πήρε κίτρινη κάρτα και εγώ αποκλείστηκα επειδή προσπάθησα να τον απωθήσω για να κερδίσω τον αγώνα. Εξηγήστε μου αυτό. Το όλο πράγμα είναι ανέκδοτο", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο συγκλονιστικός τερματισμός στην κούρσα του Γιαννιώτη!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK