Εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Masters Cup ο Σάφιν

Εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Masters Cup ο Σάφιν

Μετά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ, οι οποίοι καταλαμβάνουν, αντίστοιχα, τις δύο πρώτες θέσεις της Champions Race, ο Μάρατ Σάφιν έγινε ο τρίτος τενίστας που εξασφάλισε την συμμετοχή του για το Μasters Cup που θα διεξαχθεί στη Σανγκάη.

Από τη στιγμή όπου ο Ελβετός και Ισπανός κατέκτησαν τα 3 από τα 4 τουρνουά Grand Slam,το Ουίμπλεντον και το Αμερικανικό όπεν ο ένας και το Ρολάν Γκαρός ο άλλος,ο 25χρονος Ρώσος, με την κατάκτηση του Αυστραλιανού όπεν στην αρχή της σεζόν, πήρε το εισιτήριο για το Masters Cup, στο οποίο προκρίνονται οι επτά πρώτοι της Champions Race και η όγδοη θέση καλύπτεται από τον νικητή ενός Grand Slam που βρίσκεται μεταξύ των 20 πρώτων θέσεων.

Ο Σάφιν, ο οποίος κατέχει την όγδοη θέση στη σχετική λίστα αυτή τη στιγμή, θα δώσει το παρών στη διοργάνωση για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια. Το Masters Cup θα φιλοξενηθεί στο στάδιο "Κι Ζονγκ" της Σανγκάης από τις 13 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες πέντε θέσεις, οι Αντι Ρόντικ, Λέιτον Χιούιτ και Αντρε Αγκασι κρατούν στα χέρια τους τα τρία εισιτήρια, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Γκιγιέρμο Κόρια, Νικολάι Νταβιντένκο και Γκαστόν Γκαούδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK