Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Γνωρίστε τα νέα μέλη της δυναμικής εντεκάδας αθλητών που υποστηρίζει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΟΠΑΠ υποδέχεται στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions έξι νέους αθλητές. H Κατερίνα Δίβαρη (Windsurf), η Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν), η Κορίνα Πολίτη (100 μ. /200 μ. /400 μ.), ο Μιχάλης Αναστασάκης (Σφυροβολία), η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Κωπηλασία) και ο Νίκος Παπαγγελής (Ποδηλασία) είναι τα νέα μέλη του χορηγικού προγράμματος του ΟΠΑΠ, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Αυτοί οι έξι πολλά υποσχόμενοι αθλητές, μαζί με τους Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος), Δέσποινα Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do / Kick Boxing) και Άλεξ Αντετοκούνμπο (Μπάσκετ) αποτελούν πλέον τη δυναμική εντεκάδα των ΟΠΑΠ Champions.

Οι πέντε προαναφερόμενοι αθλητές του προγράμματος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους νέους ΟΠΑΠ Champions. Δείτε το βίντεο:

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη νέα γενιά αθλητών για τρίτη χρονιά

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Ποιοι είναι οι νέοι ΟΠΑΠ Champions

Κατερίνα Δίβαρη: «Προσπάθεια για εμένα σημαίνει να ξεπερνάς τον εαυτό σου καθημερινά και να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος ασχέτως αποτελέσματος»

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Η Κατερίνα Δίβαρη, αθλήτρια του Windsurf, γεννήθηκε στην Αθήνα το 2000. «Μια από τις πιο έντονες στιγμές για εμένα ήταν το να καταφέρω να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση για τη χώρα μας, σε μια εποχή που όλα ήταν απρόβλεπτα λόγω της πανδημίας. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές και πολλές απογοητεύσεις, αλλά αυτό που μετρούσε πάντα για εμένα ήταν η ευκαιρία στο ταξίδι και όχι ο προορισμός. Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την συνεργασία μου με τον ΟΠΑΠ. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή νιώθω ευγνώμων που μπορώ να έχω στήριξη και ανθρώπους να ενδιαφέρονται για εμένα ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι σε ένα υψηλό επίπεδο εκπροσωπώντας την Ελλάδα», τονίζει η Κατερίνα Δίβαρη.

Σπυριδούλα Καρύδη: «Να μην τα παράτας, να επιμένεις και να υπομένεις, να είσαι αφοσιωμένος. Για μένα η προσπάθεια είναι ένδειξη αγάπης»


Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions


Η 20χρονη Σπυριδούλα Καρύδη, αθλήτρια του Τριπλούν, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. «Ξεκίνησα να έχω από μικρή επιτυχίες στις μικρές κατηγορίες και αυτό με κράτησε στον χώρο αυτό. Κάθε φορά έβγαινα και πιο ενθουσιασμένη μέσα από τον αγώνα και ήθελα να κυνηγάω το καλύτερο. Μεγαλώνοντας οι απαιτήσεις και ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκαν σημαντικά. Παρόλα αυτά εγώ το έβλεπα και το βλέπω ως πρόκληση, γι’ αυτό και δεν έχω σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψω την προσπάθεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΠΑΠ. Η βοήθεια που θα μου προσφέρει είναι τεράστια και πάρα πολύ σημαντική για τον αγώνα μου. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν μέσα σε τόσους αξιόλογους αθλητές», σημειώνει η Σπυριδούλα Καρύδη.

Κορίνα Πολίτη: «Προσπάθεια για εμένα είναι η καθημερινή επιμονή-υπομονή και πίστη στα όνειρα μου»

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Η Κορίνα Πολίτη, δρομέας 100 μ., 200 μ. και 400 μ., γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. «Έντονες στιγμές θυμάμαι πολλές. Εκείνη που με έκανε να συγκινηθώ είναι η νίκη μου στα 200 μ. κλειστού στίβου, το 2020, στο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών. Παρ´ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισα όλα αυτά τα χρόνια καμία δεν με έκανε να σκεφτώ να σταματήσω τον αθλητισμό. Στόχος για εμένα είναι καθημερινά να βελτιώνω τον εαυτό μου και τα ρεκόρ μου. Να συμμετέχω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Όνειρο μου είναι να συμμετάσχω με την 4x400 στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Η συνεργασία μου με τον ΟΠΑΠ για εμένα είναι ευλογία. Νιώθω τη στήριξη μιας δεύτερης οικογένειας. Στην εποχή της αβεβαιότητας είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ανθρώπους δίπλα σου να σε στηρίζουν και να γίνονται δύναμη σου», δηλώνει η Κορίνα Πολίτη.

Μιχάλης Αναστασάκης: «Για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε μέρα τον εαυτό σου και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας...»

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Ο σφυροβόλος Μιχάλης Ανασταστάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1994. «Στην ηλικία των 14, βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008), είδα το αγώνισμα της σφυροβολίας και έτσι το αγάπησα. Ύστερα από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και επιτυχιών ήρθε η πρώτη μου μεγάλη στιγμή στους Μεσογειακούς αγώνες U23 καταφέρνοντας την πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι μια καλή διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω γιατί αυτό που κάνω το κάνω καθημερινά και το αγαπώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μια τόσο μεγάλη εταιρεία και θα με βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι για το μεγάλο μας όνειρο», τονίζει ο Μιχάλης Αναστασάκης.

Ευαγγελία Αναστασιάδου: «Προσπάθεια για εμένα είναι η πλήρης αφοσίωση στο όνειρο. Όσο μεγαλύτερους στόχους έχεις τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεις»

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions


Η αθλήτρια της Κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου γεννήθηκε στην Καστοριά το 2002. «Σε ηλικία 15 ετών κέρδισα το πρώτο μου χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο. Στα 17 μου συμμετείχα σε διεθνείς αγώνες κατακτώντας την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Μεγαλύτερες επιτυχίες ακολούθησαν αργότερα, όταν αναδείχθηκα πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 23. Το μεγαλύτερο όνειρο κάθε σπουδαίου αθλητή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι και το δικό μου είναι το ίδιο. Σίγουρα οι στιγμές που θέλησα να τα παρατήσω και να εγκαταλείψω το όνειρο ήταν αμέτρητες λόγω της επίπονης προετοιμασίας, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν αρκετή ώστε να τα παρατήσω. Η χαρά μου που ανήκω στην ομάδα ΟΠΑΠ Champions είναι απερίγραπτη και θεωρώ πως η στήριξη τους μου προσφέρει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, καθώς είναι σπουδαίο να γνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια σου», υπογραμμίζει η Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Νίκος Παπαγγελής: «Για μένα προσπάθεια είναι να ξεπερνάς κάθε στιγμή τον εαυτό σου και τα όρια σου ανεξαρτήτως των δυσκολιών που υπάρχουν»

Έξι νέοι αθλητές στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Ο ποδηλάτης Νίκος Παπαγγελής γεννήθηκε το 1999 στο Ρίο. «Με τον πρωταθλητισμό αποφάσισα να ασχοληθώ αμέσως μετά το πρόβλημα υγείας μου, που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο και χρειάστηκε να ακρωτηριάσω το αριστερό μου πόδι. Η μεγαλύτερη μου διάκριση ήταν το 2018, που κατέλαβα την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου στο Έμεν της Ολλανδίας, στο αγώνισμα της αντοχής. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό. Σίγουρα υπάρχουν δύσκολες μέρες, αλλά ποτέ δεν το έχω σκεφτεί. Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να κατακτήσω ένα μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός και ευλογημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ΟΠΑΠ. Είναι πολύ σημαντικό σε τόσο δύσκολες εποχές να έχεις διπλά σου ανθρώπους να σε στηρίζουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα με φέρει πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους», σημειώνει ο Νίκος Παπαγγελής.

Για να δείτε το προφίλ των έντεκα ΟΠΑΠ Champions, τις σημαντικότερες διακρίσεις τους, καθώς και όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK