Ευχαρίστησε τον κόσμο και ζήτησε ηρεμία η Στεφανίδη

Με μήνυμα της στο facebook, η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και εξέφρασε την επιθυμία της για μια μέρα ηρεμίας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Gold medal winner, Greece's Ekaterini Stefanidi celebrates after the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Gold medal winner, Greece's Ekaterini Stefanidi celebrates after the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Κατερίνα Στεφανίδη θέλησε με μήνυμα στη σελίδα της στο facebook να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του και ζήτησε μια μέρα ηρεμίας.

"Όπως φαντάζεστε την τελευταία εβδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλύτερα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρονιά και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίου", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!
Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη
Οι πανηγυρισμοί και τα δάκρυα χαράς της Στεφανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ