Ευρωπαϊκές προκλήσεις

Ευρωπαϊκές προκλήσεις

Τα καλά του φοράει το Σάββατο (01/10, 17:15) το κλειστό του Βύρωνα προκειμένου να φιλοξενήσει την παρθενική αναμέτρηση του Αθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Οι «λόρδοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Πιβοβάρνα Λάσκο στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Κρανάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Ριγανά, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Μακρής, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Το ελληνικό ενδιαφέρον πάντως δεν περιορίζεται στον Αθηναϊκό, αφού υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες μας που την ίδια μέρα θα δώσουν τις δικές τους ευρωπαϊκές «μάχες». Για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανδρών, ο Φίλιππος Βέροιας κοντράρεται με την Μπράνγκα στην Πορτογαλία (18:30). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νίκου Μάντζου επέλεξε να δώσει και το δεύτερο παιχνίδι στην Ιβηρική χερσόνησο λόγω των συσσωρεμένων οφειλών της πολιτείας προς τον σύλλογο από τις ευρωπαϊκές μετακινήσεις.

Επίσης, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων το Κιλκίς αντιμετωπίζει στην Κροατία την Όσιγεκ Ελεκτρομόντουλ, ενώ για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών ο Παναθλητικός παίζει στην Ουκρανία με την Σπάρτακ Κιέβου (17:00).

Εν τω μεταξύ, η Αναγέννηση Άρτας αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (30/09) οδικώς για τα Σκόπια, εκεί όπου την Κυριακή (02/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Κάλε Κίσεβο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Μπαλάφα και Αποστόλου, οι οποίες έμειναν στην Άρτα λόγω σπουδών. « Η ιστορία της Αναγέννησης και η αξία της μας επιβάλουν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να κατακτήσουμε δύο νίκες και φυσικά να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας» δήλωσε ο προπονητής των νταμπλούχων, Μιχαΐλ Αξένοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK