Φερστάπεν: Σκανδαλώδες post της μητέρας του για την προσωπική ζωή του Τσέκο

Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα μήνυμα της μητέρας του Μαξ Φερστάπεν (το οποίο δεν υπάρχει πλέον) και αναφέρει πως ο Τσέκο Πέρεζ απατά τη σύζυγό του.

Red Bull driver Sergio Perez, right, of Mexico is congratulated by teammate Max Verstappen of the Netherlands after winning the Singapore Formula One Grand Prix, at the Marina Bay City Circuit in Singapore, Sunday, Oct.2, 2022. (AP Photo/Vincent Thian )
Φερστάπεν και Τσέκο SUNDAY, OCT.2, 2022. (AP PHOTO/VINCENT THIAN)

Δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα της Red Bull, καθώς οι Φερστάπεν - Τσέκο δεν διάγουν και τις καλύτερες ημέρες της συνεργασίας τους. Το γύρω του διαδικτύου, τώρα, κάνει ένα μήνυμα της μητέρας του πρωταθλητή της Formula 1, Σόφι Κούμπεν.

Όπως αναπαράγει και η New York Post η μητέρα του Ολλανδού φέρεται να έγραψε και μετά να διέγραψε ότι ο ομόσταυλός του γιου της "τα απογεύματα απατά τη σύζυγό του".

Η κόντρα αυτή καλλιεργείται καιρό, αλλά την Κυριακή στην Βραζιλία γιγαντώθηκε όταν ο Μαξ αρνήθηκε να βοηθήσει τον Μεξικανό να τον προσπεράσει ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να κάνει τέτοιου είδους ενέργειες. Το γεγονός αυτό ο Τσέκο χαρακτήρισε απογοητευτικό.

Το αμφιλεγόμενο post

Φερστάπεν: Σκανδαλώδες post της μητέρας του για την προσωπική ζωή του Τσέκο

Διαβάστε περισσότερα

Formula 1: Τέλος ο γιος του Σουμάχερ, τι θα κάνει το 2023

News 24/7

24MEDIA NETWORK