Από τα δικαστήρια, στο κλουβί των εκατομμυρίων ο McGregor!

Δύο χρόνια απουσίας ήταν αρκετά για τον πρώην πρωταθλητή της lightweight κατηγορίας του UFC, Conor McGregor. Ο Ιρλανδός έβγαλε 150 εκατ. δολάρια από τη μάχη του με τον Floyd Mayweather, όμως δεν γινόταν ν' αφήσει ανεξόφλητους τους λογαριασμούς του με το "τέρας" Khabib Nurmagomedov.

Από τα δικαστήρια, στο κλουβί των εκατομμυρίων ο McGregor!

Ο αγώνας που περίμεναν όλοι οι ΜΜΑ φαν ανά τον κόσμο θα γίνει...

Ο μεγαλύτερος σταρ στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, Conor McGregor ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στις μάχες έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας, για ν' αντιμετωπίσει τον αήττητο και πρωταθλητή της lightweight, Khabib Nurmagomedov.

Οι δύο άνδρες, όπως ανακοίνωσε το UFC θα μοιραστούν το κλουβί στις 6 Οκτωβρίου στη "Μέκκα" του θεάματος, το Λας Βέγκας. Υπενθυμίζουμε πως o Ιρλανδός σταρ είχε παίξει πριν από έναν χρόνο μποξ με τον Mayweather. Έχασε, όμως πραγματοποίησε τρομερά κέρδη από την τόλμη του να μπει στο ρινγκ απέναντι στον καλύτερο, καθώς εκτιμάται ότι έβαλε στην τράπεζα πάνω από 150.000.000 δολάρια.

Όσον αφορά τον Nurmagomedov, οι δύο τους έχουν προηγούμενα, τόσο έντονα που οδήγησαν τον McGregor στα δικαστήρια, επειδή όρμισε στο γκαράζ γηπέδου της Νέας Υόρκης, ψάχνοντας τον Khabib, ενώ παράλληλα έσπαγε πράγματα, τραυματίζοντας δύο συναθλητές του.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ POSTER:

News 24/7

24MEDIA NETWORK