Ούτε κι ο ίδιος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ξέρει γιατί έδειρε φανατικό οπαδό του

Λίγο πριν από τη λήξη της τιμωρίας και την επιστροφή του στα οκτάγωνα, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πρόλαβε να ξυλοφορτώσει ακόμα έναν άνθρωπο, χωρίς να του φταίει σε τίποτα. Συνελήφθη.

Ούτε κι ο ίδιος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ξέρει γιατί έδειρε φανατικό οπαδό του
AP/JOHN LOCHER

o Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι ένας αθλητής του UFC που έχει μάθει να λύνει τις διαφορές του όχι με ευγένεια και διαπραγματεύσεις, αλλά με πιο άμεσους τρόπους: με ξύλο.

Η σύγκρουση με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ του έχει χαρίσει ήδη μια ποινή αποβολής 6 μηνών, η επίθεσή του σε λεωφορείο όπου επενέβαιναν αθλητές του UFC στην περιοχή του Μπρούκλιν του χάρισε άλλες 3 κατηγορίες περί εγκληματικής επίθεσης, επίθεσης και απόπειρας ξυλοδαρμού, όμως ο δημοφιλής αθλητής αποφάσισε ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν ακόμα μια επίθεση, σε άτομο που του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC είδε τον νεαρό άντρα στην είσοδο του ξενοδοχείου Fountainbleu όπου διέμενε. Όταν έβγαλε το τηλέφωνό του και του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί, ο 30χρονος Ιρλανδός του το πέταξε από το χέρι και στη συνέχεια άρχισε να κλωτσάει τη συσκευή, μέχρι που την αχρήστευσε τελείως. Στη συνέχεια, πήρε μαζί του το διαλυμένο τηλέφωνο και εξαφανίστηκε.

Τις επόμενες ώρες συνελήφθη και βρέθηκε στο Turner Guilford Knight Correctional Center του Μαϊάμι. Εκεί του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα ξυλοδαρμού και πλήρωσε συνολικά 12.500 δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος. Ο ΜακΓκρέγκορ, με μήνυμά του στο Instagram, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας: "Σε αυτόν τον κόσμο, η υπομονή είναι αρετή κι εγώ ακόμα μαθαίνω".

Ο νεαρός, που ονομάζεται Αχμέντ Αμπιρζάκ, είπε στην αστυνομία ότι το κατεστραμμένο τηλέφωνο κόστισε 1.000 δολάρια και επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τον ΜακΓκρέγκορ. Η αποβολή του τελευταίου, αν καταφέρει να μείνει εκτός αναίτιων καυγάδων, αναμένεται να λήξει στις 5 Απριλίου. Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για κάτι τέτοιο...

Κεντρική φωτογραφία: AP/John Locher

News 24/7

24MEDIA NETWORK