Φιλική ήττα για την Εθνική γυναικών
Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 31-16 την Παρασκευή από την Τυνησία στο κλειστό του Καματερού σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η ελληνική ομάδα υπέκυψε φυσιολογικά κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο που έχει συνεχείς παρουσίες σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και αθλήτριες που αγωνίζονται στα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και το Σάββατο (16:30) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας
Τα δεκάλεπτα: 2-6, 5-11, 8-14 (ημχ.), 11-21, 15-26, 16-31
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Παπαδοπούλου Αλ., Ποιμενίδου 3, Χρυσή, Νούλα, Παπαδοπούλου Μ., Παπανικολάου 1, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 1, Λογδανίδου 1, Κοτσαμπουικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Στρατάκη 2, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου, Βαφειάδου 5.
ΤΥΝΗΣΙΑ (Λορέν Μπεζό): Αμέντ, Νταουλά 3, Μπετχούρ, Ελγκαουί 6, Αμίς, Τουμί 5, Αμπλαλά, Κιλανί, Χλαιλί, Μαρζούκ 3, Τσεμπά 1, Κλουιλντί 3, Ζαουαντί 4, Σφαρ, Μανσουρί 3, Νταουάντι 3.
Διαιτητές: Μπάβας- Τσάμος, δίλεπτα: 2-1, πέναλτι: 1/1-3/4.