Φιλική νίκη επί του Πανελληνίου

Φιλική νίκη επί του Πανελληνίου

Το πρώτο εντός συνόρων τεστ του Παναθηναϊκού ήταν επιτυχημένο. Οι «πράσινοι» νίκησαν την Τρίτη (27/09) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Γλυφάδας τον Πανελλήνιο με 3-1 σετ, έχοντας στη σύνθεση τους τόσο τον Γκόμεζ, όσο και τον Μαρσελίνιο.

Αντίθετα, ο Ντάντε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αφού πριν την αναμέτρηση ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνει εκτός.

Τα σετ: 20-25, 27-25, 25-22, 25-16.

Παναθηναϊκός: Γκόμεζ 19, Σμαραγδής 6, Πανταλέων 8, Λάππας 13, Μπάεφ 13, Μαρσελίνιο, Στεφάνου (λίμπερο-73%), Ντονάς 6, Ανδρεάδης 2, Ψάρρας, Κουρούπης.


Νίκος Σμαραγδής: « Η φετινή προετοιμασία χαρακτηρίζεται από πάρα πολλή δουλειά με συνεχόμενες διπλές προπονήσεις και μπόλικο ιδρώτα. Είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε κάποιο διάστημα προσαρμογής σε όσα ζητάει ο νέος προπονητής μας. Τα φιλικά δεν γίνονται με στόχο το αποτέλεσμα αλλά την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την πρόοδο και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα ξεκινήσαμε κάπως νωθρά, όμως στη συνέχεια κάναμε όσα μας ζήτησε ο προπονητής και δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας. Από τη στιγμή που πλέον προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, μπήκαμε στην τελική ευθεία και νιώθουμε πως μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι»

News 24/7

24MEDIA NETWORK