Φιλική νίκη «γηραιού» παρά τις απουσίες

Φιλική νίκη «γηραιού» παρά τις απουσίες

Το νικηφόρο σερί του Ηρακλή που «τρέχει» από την περσινή σεζόν δεν λέει να «σπάσει» ούτε στους ανεπίσημους αγώνες. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος στο πρώτο τους φετινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη ενώπιον αρκετών φιλάθλων τους, επικράτησαν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ. Το μοναδικό χρήσιμο συμπέρασμα που μπόρεσε να βγάλει ο Αλέκος Λεώνης από την εν λόγω αναμέτρηση ήταν το ότι οι νεαροί παίκτες, όπως ο Αινείας Τζελάτης, βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Εξάλλου, αυτοί ήταν που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς απουσίασαν ο Ματέι Τσέρνιτς, ο Κλέιτον Στάνλεϊ και ο Τομ Χοφ. Επίσης, δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Μπαρμπούδης και ο Γιάννης Καλμαζίδης λόγω τραυματισμών, ενώ ο Αντρέι Κράβαρικ έγινε αλλαγή μετά το δεύτερο σετ.

Τα φιλικά τεστ θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο (24-25/09, 19:00) για τον «γηραιό» με αντίπαλο την βελγική Νόλικο Μαασέικ στο Κατσάνειο.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 28-30, 25-23.

Ηρακλής: Μπολ 3, Κράβαρικ 10, Μπρουκς 11, Γκιούρδας 20, Ντίαζ 12, Τζελάτης 14, Δημητρακόπουλος (λ-55%)/Ιωαννίδης 1, Εφραιμίδης.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Χατζής 3, Γραμματικάκης 7, Νανγκά 17, Κίτσιος 10, Ντιλ 9, Ριβέιρα 14, Παπαδημητρίου (λ-53%), Ζλατιλίδης 2.


Αλέκος Λεώνης: « Αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλοι οι παίκτες πήγαν πολύ καλά. Ο Μπολ μετράει μόλις μια ημέρα παρουσίας στην πόλη και όμως κατόρθωσε να συνδυαστεί αμέσως με τον Κράβαρικ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδια καθαρά προετοιμασίας όπου δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και τακτικές. Ο Τζελάτης και ο Ντίαζ είναι παιδιά που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία. Αναμφισβήτητα με την συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα αποκομίζουν εμπειρίες που στο μέλλον θα τους φανούν πολύτιμες»

News 24/7

24MEDIA NETWORK