ΣΠΟΡ

Φιλική νίκη Ολυμπιακού επί ΑΕΚ με ηγέτη τον Μίλκοβιτς στην πρώτη του

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Ολυμπιακός στα φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη (30/09) πέτυχε μία ακόμη, με...4-0 σετ επί της ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη.

Φιλική νίκη Ολυμπιακού επί ΑΕΚ με ηγέτη τον Μίλκοβιτς στην πρώτη του

Στα αξιοσημειώτα ήταν η εμφάνιση του Ιβάν Μίλκοβιτς, που ήταν και η πρώτη του φετινή, έστω και ανεπίσημα. Ο Σέρβος σούπερ σταρ λόγω του ότι συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είχε πάρει άδεια από τον Άντερς Κρίστιανσον αλλά…ξέχασε να γυρίσει. Καθυστέρησε αρκετά και έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, φτάνοντας στην Ελλάδα περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο φιλικό πάντως με την Ένωση δεν φάνηκε καθόλου να είναι εκτός κλίματος, πετυχαίνοντας 25 πόντους. Απών από τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν ο Λεονάρντο Καλντέιρα, που νιώθει ενοχλήσεις στο χέρι και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Τα σετ: 25-17, 25-18, 25-15 (25-22).

Ολυμπιακός: Κούναρι 8, Τίσερ 5, Ανδρεάδης 8, Τζούριτς 8, Ιωάννου 3, Μίλκοβιτς 25, Στεφάνου (λ.-92%), Κυριαζής 2, Σουλτανόπουλος 7, Καραγιάννης 1, Κουζούνης (λ. στο 4ο σετ-89%), Αγγελόπουλος.

ΑΕΚ: Εστράδα, Γκιρτζίκης 6, Τσέργας 2, Μπέλλος 10, Καρυπίδης 11, Νταϊραντού 13, Κουλιέρης(λ. 59%), Καπίρης, Θάνος 6, Βουλουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ