"Φούσκα" το ενδιαφέρον του Carlos Slim για τη Honda

Σε άμεση διάψευση του ρεπορτάζ ότι ο Carlos Slim αγόρασε τη Honda Racing προχώρησαν τόσο ο Μεξικανός επιχειρηματίας όσο και ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Ross Brown.

"Φούσκα" το ενδιαφέρον του Carlos Slim για τη Honda

Tρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης της Honda από τη Formula 1 αλλά η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να είναι παρούσα στο πρώτο Grand prix της σεζόν, τον Μάρτιο στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, "La Stampa" η Honda πέρασε στην κατοχή του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, ιδιοκτήτη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών TELMEX, Carlos Slim Helu και μάλιστα,θα συμμετάσχει στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα με πιλότους τους Jenson Button και Bruno Senna. Η απάντηση-διάψευση του ίδιου και του Ross Brown ήταν άμεση:

"Η TELMEX Team επιβεβαιώνει ότι ο Carlos Slim Helu δεν αγόρασε τη Honda και ούτε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Οπότε, όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι αβάσιμες και απολύτως αναληθείς".

Από την πλευρά του ο Ross Brown τόνισε στην "Daily Telegraph": "Θα το θέλαμε εάν ήταν αλήθεια αλλά πρόκειται για φήμες από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι κάποιες από αυτές τις φήμες που δημιουργούνται από μόνες τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK