Φτούλη: "Επιπλέον κίνητρο η παρουσία της Νταντσένκο"

Μετά από πενθήμερη παραμονή στη χώρα μας η Τατιάνα Νταντσένκο αναχώρησε την Δευτέρα (28/11) για τη Ρωσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης.

Φτούλη: "Επιπλέον κίνητρο η παρουσία της Νταντσένκο"

Μετά από πενθήμερη παραμονή στη χώρα μας η Τατιάνα Νταντσένκο αναχώρησε την Δευτέρα (28/11) για τη Ρωσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης. Η καταξιωμένη χορογράφος, η οποία βοήθησε το ντουέτο των Ρωσίδων Νταβίντοβα-Ερμάκοβα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προπόνησε τις προηγούμενες μέρες την Εθνική μας μαζί με το τεχνικό δίδυμο των Αναστασία Γκούτσεβα και Γκαμπόρ Σάουντερ.

Αναφερόμενη στην παρουσία της Νταντσένκο, η Ελευθερία Φτούλη επεσήμανε: « Είναι πολύ καλό για όλες μας που μπορέσαμε να ζήσουμε από κοντά τον τρόπο δουλειάς και σκέψης της συγκεκριμένης χορογράφου. Πρόκειται για μία κοπέλα η οποία είναι πολύ χαμηλών τόνων και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται υπεροπτικά για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει. Το ευτύχημα είναι ότι μελέτησε τις χορογραφίες μας και οι αλλαγές που έκανε ήταν ελάχιστες. Μας είπε ότι το πρόγραμμα μας είναι πολύ καλό και μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες προσδοκίες σε επίπεδο υψηλών διοργανώσεων ».

Ολοκληρώνοντας, η αρχηγός της Εθνικής πρόσθεσε: « Είναι πολύ τιμητικό για όλες μας αυτό και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Μας συμβούλεψε ότι πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους και σιγά-σιγά να προχωράμε. Ελπίζουμε η συνεργασία μας με την Νταντσένκο να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, σε επίπεδο κριτών, αφού αυτό είναι κάτι βασικό για το άθλημα μας ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK