Game Changer in Sports: Ο αθλητισμός στο "μικροσκόπιο"

Τα κύρια ζητήματα του αθλητισμού, καθώς και οι στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξή του, πέφτουν σήμερα στο "τραπέζι" του κορυφαίου Συνεδρίου Game Changer.

Game Changer in Sports: Ο αθλητισμός στο "μικροσκόπιο"

Το Game Changer in Sports ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την Τρίτη 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, από την 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Σημαντικές προσωπικότητες και ειδικοί του αθλητισμού αναμένεται να θέσουν προς συζήτηση κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο όπως οι στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξή του στη χώρα μας, καθώς και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται διεθνώς για την αθλητική βιομηχανία μέσω των εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ατζέντα του συνεδρίου εδώ.

Επιπλέον, θα συζητήσουν για τη σχέση των brands με τον αθλητισμό, την αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών, την καταναλωτική συμπεριφορά των φιλάθλων και το πώς διαμορφώνονται αντίστοιχα τα αθλητικά δρώμενα.

Αθλητές που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της Ελλάδας στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, Ασημένιος Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση, αλλά και οι ήρωες του Eurobasket του ‘87 Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας και Νίκος Φιλίππου, θα μοιραστούν τις πολύτιμες εμπειρίες τους στη σκηνή του γνωστού συνεδρίου Game Changer in Sports που διοργανώνεται για 2η χρονιά.

Από τις σημαντικότερες ομιλίες του συνεδρίου αναμένεται να είναι αυτή του Nick Monroe, Digital Communications Manager των Milwaukee Bucks, ο οποίος θα παρουσιάσει την επιτυχημένη στρατηγική επικοινωνίας της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς και του Κώστα Κατσουράνη, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και νυν Τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής.

Επιπλέον, ο Γιώργος Κ. Στράτος, Πρόεδρος της Super League θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο δρόμος ανάπτυξης που θα ακολουθήσει η ομοσπονδία στα επόμενα χρόνια.

Τις νέες τάσεις στον τομέα του αθλητισμού θα παρουσιάσουν στο κοινό του συνεδρίου κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου όπως οι: Peter Weber, Διευθύνων Σύμβουλος της IRIS (Intelligent Research in Sponsorship), Δημήτρης Παπάζογλου, Designer & Διευθυντής Δημιουργικού, Andrea Valadé, Nielsen Sports Leader, Business Development Europe, της Nielsen, Ευάγγελος Καραπέτσας, Συνιδρυτής & Διευθυντής Δημιουργικού της Another Circus, αλλά και ο κορυφαίος μάνατζερ στο μπάσκετ Miodrag Raznatovic, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BeoBasket.

Το συνέδριο θα ανοίξουν οι: Γιώργος Βασιλειάδης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βασίλης Κικίλιας, Βουλευτής & Εκπροσώπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία STOIXIMAN.GR Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι οι: Eurobank, Globe One Digital, Iris (Intelligence Research in Sponsorship), Sportradar. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα Adbusiness, BusinessNews.gr, Advertising.gr. Επίσης το Sport24 και το Sport24 Radio 103,3, καθώς και το περιοδικό All Star Basket.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής στα επόμενα μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK