Γεωργιάδης: "Το Κιλκίς ξέρει να παλεύει"

Γεωργιάδης: "Το Κιλκίς ξέρει να παλεύει"

Η ήττα στην Κροατία από την Όσιγεκ Ελεκτρομόντουλ (22-32) μπορεί να ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του Κιλκίς για πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανδρών, όμως δεν την θεωρούν ακόμα χαμένη.

Ενόψει της ρεβάνς το Σάββατο (08/10, 18:00) ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: « Τα πράγματα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το Κιλκίς όμως ξέρει να παλεύει. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε κοντά στην πρόκριση δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία αυτή ανεκμετάλευτη. Δεν έχουμε πρόβλημα με τραυματισμούς. Είναι όλοι οι παίκτες καλά. Εμείς θέλουμε στο τέλος του αγώνα να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το καθήκον μας στο ακέραιο ».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής του Κιλκίς τόνισε: « Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν τυχεροί. Πετύχαμε 22 γκολ και μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Αν είχαμε την δυνατότητα να έχουμε παίξει πριν το ευρωπαικό ματς σε πολλά δυνατά παιχνίδια και σε καυτές έδρες τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς. Τώρα το εγχείρημά μας είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά το Κιλκίς έχει καταφέρει μεγάλες ανατροπές στην Ευρώπη. Πάντα όμως μετράει και ο παράγων τύχη ».


Πανέτοιμη είναι η Ορμή για τα παιχνίδια με την ουκρανική Γκαλιτσάνκα, που θα διεξαχθούν και τα δύο στο ανακαινισμένο κλειστό στο Κουκούλι το Σαββατοκύριακο (08-09/10, 18:00) για το Κύπελλο Κυπελλούχων γυναικών.

« Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στην προετοιμασία. Η ομάδα μας στάθηκε επάξια στα φιλικά που δώσαμε με δυνατές ομάδες πριν 2 εβδομάδες στην Σερβία. Πιστεύω ότι οι παίκτριες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό » δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς.

Από την πλευρά της, η Ελένη Ποιμενίδου τόνισε: « Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά στοιχεία για την αντίπαλη ομάδα η νίκη και η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Εμείς φοβόμαστε μόνο τον κακό εαυτό μας » και η Μίρα Τσέλεμπιτς: « Παρά το γεγονός ότι έχουνε γίνει αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας και αλλαγές ρόλων στο παιχνίδι έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε σαν σύνολο ομοιογένεια η οποία πιστεύω θα μας βοηθήσει σημαντικά πρώτα να στοχεύσουμε στην κατάκτηση της νίκης και έπειτα να πάρουμε κάποια διαφορά».

Η Αλίσια Σαφόνοβα σημείωσε: « Έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να περάσουμε σε όσον το δυνατόν περισσότερους γύρους. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι οι Πατρινοί φίλαθλοι θα βρίσκονται στο πλευρό μας όπως πάντα και εμείς θα τους το ανταποδώσουμε παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης » και η Καταρίνα Ράντιτς: « Η Ορμή είναι μεγάλη ομάδα. Παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα. Και τι άλλο καλύτερο από το να κατακτήσουμε τις 2 πρώτες νίκες μας ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Έλενα Στογιάνοβιτς: « Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι αλλαγές στο κανονισμό παιχνιδιού και αυτό γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό τον τομέα. Αυτό βέβαια ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας και με τις νίκες μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK