Γερμανία - Ελλάδα 7-20

Την πρώτη της νίκη στο φετινό World League κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, η οποία επικράτησε με 20-7 της Γερμανίας στο Κρέφελντ για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Γερμανία - Ελλάδα 7-20

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του Β' ομίλου της προκριματικής φάσης του World League από την Ολλανδία, η Εθνική πόλο γυναικών πέτυχε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας της Γερμανίας με 20-7.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη με ένα επιμέρους 3-6 στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Μορφέση ήταν η αρχηγός Αντιγόνη Ρουμπέση που πέτυχε 5 γκολ, ενώ από 4 σημείωσαν Τσουκαλά και Ασημάκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 3-6, 1-3, 0-5

Γερμανία (Μίλος Σέκουλιτς): Ράινχαρντ, Φράισγουίνκελ 1, Βόσεμπεργκ, Πολάνσκι 1, Μπλόκενκαμπ 2, Ντάικε, Σέιφερτ Αν., Κερν 2, Στίελερ, Ζίμερμαν, Γκρέσλε, Σέιφερτ Μπ. 1, Σαουρουσάιτις

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μ. 1, Χυδηριώτη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 4, Ρουμπέση 5, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χρ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1.Ολλανδία 6

2.Ελλάδα 3

3.Ισπανία 3

4.Γερμανία 0

News 24/7

24MEDIA NETWORK