Για νέες επιτυχίες

Για νέες επιτυχίες
Στο πολυτελές bar-restaurant “Shark”, μέσα σε πανηγυρικό τόνο έπειτα και από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου για τη φετινή χρονιά, η διοίκηση του Ηρακλή έκανε το βράδυ της Δευτέρας την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας του Ηρακλή BMW Αδαμίδης και των χορηγών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι χορηγοί προπονητές και παίκτες ενώ τους παραδόθηκαν και επίσημα οι αγωνιστικές φανέλες για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η λαμπερή βραδιά των νταμπλούχων ξεκίνησε με την προβολή video με τις επιτυχίες της ομάδας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ σε περίοπτη θέση ήταν τοποθετημένο το πρώτο κύπελλο της χρονιάς.

Το παρών στη γιορτή του Ηρακλή έδωσε πλήθος κόσμου από το πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό στερέωμα αλλά και φίλαθλοι της ομάδας. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή Νίκος Παναγόπουλος ο οποίος αφού προσδιόρισε τους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο ευχαρίστησε όλους όσους συντελούν ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί αγωνιστικά και οργανωτικά.

«Είναι τιμή για μένα να παρουσιάζω αυτή την ομάδα που φτιάχτηκε με προγραμματισμό κόπο και βοήθεια από τους χορηγούς. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κατακτώντας του Super Game. To όραμα μας είναι να διατηρήσουμε αυτή την ομάδα στην κορυφή. Ο πήχης είναι και φέτος ψηλά. Αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια ο κόσμος της ομάδας μας, τα ΜΜΕ που από την αρχή έχουν στηρίξει την προσπάθεια του Ηρακλή αλλά κυρίως οι χορηγοί της ομάδας που χωρίς αυτούς ο Ηρακλής δεν θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά. Ακριβώς σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον περσινό χορηγό του Ηρακλή την εταιρία Central GAS και προσωπικά τον κ. Γεώργιο Τσιώμο που εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια του Ηρακλή. Θέλω να καλωσορίσω την οικογένεια Αδαμίδη, τον Τάσο και τον Αλέξανδρο ιδιοκτήτες της εταιρίας BMW Αδαμίδης που τη φετινή χρονιά θα είναι και ο επίσημος χορηγός του Ηρακλή. Επίσης να καλωσορίσω και έναν νέο χορηγό την αθλητική εταιρία Champion που επιμελήθηκε τον εξοπλισμό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γενικός Διευθυντής της Champion Hellas κ.Μαδεμτζής έπειτα από παράκληση της Ιταλικής εταιρίας Champion παρέδωσε τη φανέλα στον Ιταλό πρωταθλητή και νέο παίκτη του Ηρακλή Ματέι Τσέρνιτς. Στην εκδήλωση έγινε ειδική αναφορά στους χορηγούς της ομάδας BMW Aδαμίδης, Central Gas, Αγροτική Τράπεζα, Champion, FUNAI, Bylot, Όνειρο ΑΕΒΕ, Shark, TΕΧΝΟΜΑΤΙΚ, ΑΛΜΑΚ αλλά και στα καταστήματα ανδρικών ειδών Σουφλέρης που έντυσαν την ομάδα του Ηρακλή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Θεωρώ ότι δεν έχουμε κάνει όσα θα έπρεπε για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Όσο αφορά αυτή την ομάδα τι να πει κανείς για αυτούς τους άξιους αθλητές. Ελπίζω και φέτος να μας κάνουν υπερήφανους και να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Λυσαρίδης ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και Απόστολος Τσουρέκας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Από τον αθλητικό χώρο την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία, τους, το γυναικείο τμήμα του Ηρακλή συνοδευόμενο από τη διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία, οι εκπρόσωποι και οι προπονητές από τα τμήματα υποδομής, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χαριτωνίδης, σύσσωμη η ΕΠΕΣΘ μαζί με το προεδρείο των διαιτητών Βορείου Ελλάδος.

Τα εύσημα ανήκουν βέβαια στην διοίκηση του Ηρακλή που κατάφερε για μία ακόμα χρονιά να εντυπωσιάσει με τη πολυπληθή παρουσία της και κυρίως στους οικοδεσπότες, της εκδήλωσης κ.Νίκο Αρταβάνη πρόεδρο του ΤΑΠ Ηρακλής και στον Αθανάσιο Λεώνη που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας κ.κ Τριανταφύλλου, Γωγάκο, Θεοδωρίδη, Αδαμίδης , Πατέλη, Τσιώμο, Πετρίδη, Σπυρόπουλο, Στρίβα, παρέδωσαν μαθήματα φιλοξενίας. Στα αξιοσημείωτα ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αθανάσιος Λεώνης είχε θερμή συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του Pallini Beach και πρώην βασικό χορηγό Νίκο Γρηγοριάδη που έδειξε ενδιαφέρον να βοηθήσει και φέτος το τμήμα του βόλεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK