Για ρεκόρ το Run Greece Πάτρας

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Run Greece της Πάτρας και είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν Ιωάννινα, Καστοριά και Ηράκλειο που προηγήθηκαν.

Για ρεκόρ το Run Greece Πάτρας

Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει οι συμμετοχές στον αγώνα Run Greece της Πάτρας (Κυριακή 6/10) που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη της Wind, καθώς περισσότεροι από 2.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν στη γιορτή.

Οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου κάνουν προσπάθειες, προκειμένου να φτάσουν στις 2.500 εγγραφές και κατ' επέκταση να καταρρίψουν ένα νέο ρεκόρ ηαχαϊκή πόλη να καταγράψει τη μεγαλύτερη συμμετοχή δρομέων σε περιφερειακό αγώνα δρόμου.

Οιδιοργανωτές ανακοίνωσαν την Τετάρτη πως έκλεισαν οι συμμετοχές στον παιδικό αγώνα με τον εντυπωσιακό αριθμό των 600 παιδιών. Παράλληλα γνωστοποίησαν πως ολοκληρώνονται οι online εγγραφές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πέμπτη και Παρασκευή).

Την Παρασκευή και το Σάββατο οι εγγραφές θα γίνονται μόνο στο κλειστό του Λαδόπουλου, όπου λειτουργεί και το κέντρο παράδοσης υλικού, ενώ από εκεί θα πρέπει το Σάββατο να περάσουν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, προκειμένου να παραλάβουν τσιπάκια, νούμερα κ.ά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK