Για τη…χαριστική βολή ο Αθηναϊκός

Για τη…χαριστική βολή ο Αθηναϊκός

Ενώπιον της παρθενικής του παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών βρίσκεται ο Αθηναϊκός, ο οποίος το Σάββατο (10/09, 17:00) υποδέχεται στο κλειστό του Βύρωνα την Βόλενταμ. Οι «λόρδοι» είναι ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα χάσουν το πολυπόθητο εισιτήριο μόνο αν «αυτοκτονήσουν», καθώς θα δώσουν τη ρεβάνς με παρακαταθήκη το +8 (29-21) από το πρώτο ματς στην Ολλανδία.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κρανάκης είναι ο Μπρόνισλαβ Γκουτς. Η συμμετοχή του Πολωνού πίβοτ είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Τα νέα πάντως από την πρώτη εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ο Γκουτς ήταν ευχάριστα, αφού ήταν «καθαρή» και δεν δείχνει να έχει υποστεί ο παίκτης κάτι σοβαρό.

Παρ’ όλα αυτά, το ιατρικό και τεχνικό τιμ του Αθηναϊκού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρο για την κατάσταση του Πολωνού και για τον λόγο αυτό ζήτησε την επανεξέταση της μαγνητικής τομογραφίας. Αν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη ένδειξη, τότε δεν αποκλείεται ο Γκουτς, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, να πάρει χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK