Για την… τιμή των όπλων ο Ολυμπιακός στο φινάλε
Η αυλαία της φάσης των ομίλων της Euroleague πέφτει την Τετάρτη (03/03) με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει ταυτόχρονα και τη δική του παρουσία.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με χίλια δυο όνειρα τη σεζόν αλλά στην πορεία…έχασαν το δρόμο τους με επακόλουθο να μείνουν εκτός προημιτελικής φάσης. Τελευταίος τους αντίπαλος για φέτος στην Ευρώπη είναι η ουγγρική Χόνβεντ (20:00), την οποία θα υποδεχτούν στο «Π. Καπαγέρωφ» με στόχο την δεύτερη μόλις νίκη σε έξι ματς του Γ΄ ομίλου. Απών θα είναι ο Γιώργος Ντόσκας λόγω ιλίγγων.
« Το παιχνίδι με τη Χόνβεντ είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, για να αποχαιρετίσουμε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση. Βέβαια και για λόγους πρεστίζ θέλουμε να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις. Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με κάποιους τραυματισμούς, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο ο εγωισμός των παικτών, αφού απέναντί τους θα συναντήσουν παίκτες υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο Βαγγέλης Πάτερος.
Και συνέχισε: « Κάνοντας έναν απολογισμό για φέτος στην Ευρώπη, θα έλεγα ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη, αφού στόχος μας ήταν η είσοδος στην οκτάδα της διοργάνωσης. Πληρώσαμε τα λάθη μας, την έλλειψη σοβαρότητας, πειθαρχίας και δυνατής άμυνας».