Γκενς: "Μπορούμε τετράδα"

Γκενς: "Μπορούμε τετράδα"

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην κορυφή της Α1 ανδρών, καθώς μετά τη νίκη στην Ορεστιάδα στην πρεμιέρα, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Νίκαιας. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά» ο Γιόρντι Γκενς. Η περιπέτεια που είχε με την υγεία του (φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα) ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Ισπανός πασαδόρος ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της συνέχειας, η οποία, όπως δηλώνει ο ίδιος ο παίκτης, θα είναι εξίσου καλή.

« Η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Ήξερα από πριν και το είδα στις λίγες εβδομάδες που είμαι εδώ ότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες όπως είναι οι Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πάτρα. Εμείς έχουμε πολύ καλό υλικό, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δέσει κι είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά ».

Ο 27χρονος βολεϊμπολίστας αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν το καλοκαίρι να απορρίψει προτάσεις από την Τουρκία και την Ιταλία, προτιμώντας την Ελλάδα: « Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο κ. Μπογκογιέφσκι. Τον γνωρίζω από το ισπανικό πρωτάθλημα και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Μετά την παρουσία μου στη Γαλλία, ήθελα τις εμπειρίες κι από μια άλλη χώρα κι από τη στιγμή που μίλησα με τον κ. Μπογκογιέφσκι όλα ήταν πιο εύκολα ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK