Γουδεντζίκης: "Οι Ελληνες προσπάθησαν για το καλύτερο"

Γουδεντζίκης: "Οι Ελληνες προσπάθησαν για το καλύτερο"
Ήταν δεδομένο ότι η αποστολή των Ελλήνων αθλητών σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, όπως το Helexpo Thessaloniki World Grand Prix 50.000 δολαρίων θα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη. Μερικά από τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου μπάντμιντον συμμετέχουν στο γκραν πρι, που ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.

Ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Παναγιώτης Γουδεντζίκης επισήμανε ότι οι αθλητές μας κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες απέναντι σε αθλητές υψηλού επιπέδου: «Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι να γίνει το συγκεκριμένο τουρνουά θεσμός στο χώρο του παγκοσμίου μπάντμιντον. Τέτοιες διεθνείς διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές για τους Έλληνες αθλητές, καθώς έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν κορυφαία ονόματα του αθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και κυρίως οι πιο νέοι σε ηλικία.
Η Ομοσπονδία έχει επανδρώσει όλα τα τεχνικά τιμ με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη δουλειά από τα σωματεία, για να μπορούν να επανδρώνουν τις Εθνικές ομάδες με πιο έτοιμους αθλητές. Η διοργάνωση του γκραν πρι είναι απόλυτα επιτυχημένη και αυτό φαίνεται από τα σχόλια των ξένων αποστολών» κατέληξε ο Παναγιώτης Γουδεντζίκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK