GP Άσεν (QF): Χόρεψε στη βροχή ο Εσπαργκαρό

Ο βροχερός καιρός στο Άσεν δεν εμπόδισε τον Αλέις Εσπαργκαρό να κάνει τον ταχύτερο γύρο και να πανηγυρίσει την κατάκτηση της pole position για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στη δεύτερη θέση αρκέστηκε ο Μαρκ Μάρκες.

GP Άσεν (QF): Χόρεψε στη βροχή ο Εσπαργκαρό

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το μαλακότερο ελαστικό, καθώς μπόρεσε να πάρει έναν πολύ καλό χρόνο την ώρα που οι υπόλοιποι -και κυρίως οι εργοστασιακοί- προσπαθούσαν να ζεστάνουν τα δικά τους ελαστικά.

Ο Μαρκ Μάρκες, από την πλευρά του, έμεινε 1,4'' πίσω από το συμπατριώτη του, ωστόσο εξασφάλισε εκκίνηση από την πρώτη σειρά, ενώ ο ομόσταβλός του Ντάνι Πεδρόσα έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Η πιο ζημιωμένη από τις καιρικές συνθήκες ήταν η Yamaha, αφού ο Χόρχε Λορένθο κατετάγη στην 9η θέση κι ο Βαλεντίνο Ρόσι στη 12η, εν αντιθέσει με τους Καλ Κράτσλοου κι Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Ducati που τερμάτισαν στην 5η κι 7η θέση αντίστοιχα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου (28/6), ενώ οι ενδείξεις για τις καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK