ΣΠΟΡ

GP Σιγκαπούρης: Δεν χάνει ο Φέτελ

Στο grand prix της Σιγκαπούρης πανηγύρισε την έβδομη εφετινή νίκη του, και τρίτη σερί, ο Ζεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος αύξησε κατά επτά βαθμούς το προβάδισμά του από το δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο. Ράικονεν, ο τρίτος του βάθρου.

GP Σιγκαπούρης: Δεν χάνει ο Φέτελ

Αν κάποιος απείλησε τον Γερμανό πρωταθλητή ήταν ο συμπατριώτης του Νίκο Ρόσμπεργκ. Στην εκκίνηση. Τόσο… διήρκησε η πίεση στον 26χρονο πιλότο της RBR, ο οποίος έκανε έναν… ξέγνοιαστο περίπατο στο βραδινό αγώνα στη “Μαρίνα Μπέι” και έβαλε πλώρη για τον τέταρτο σερί τίτλο του στη Formula 1.

Ακόμη κι όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας εισήλθε στην πίστα εξαιτίας της σύγκρουσης του Ρικιάρντο στις μπαριέρες, ο Φέτελ διατήρησε το αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του και δεν κινδύνευσε μέχρι να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, ύστερα από 61 γύρους.

Την ίδια ώρα που ο Γερμανός βρισκόταν σ’ ένα δικό του αγώνα, οι Φερνάντο Αλόνσο και Κίμι Ράικονεν κατάφερναν να κερδίσουν ό,τι περισσότερο. Ο Ισπανός της Ferrari, αφού έκανε μια εντυπωσιακή κίνηση που τον έφερε από την έβδομη θέση στην τρίτη, φρόντισε με σωστή διαχείριση και ρίσκο, όποτε ήταν αναγκαίο, να τερματίσει δεύτερος και να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες στη μάχη του τίτλου.

Ακόμη πιο συγκλονιστική ήταν η προσπάθεια που κατέβαλε ο Κίμι Ράικονεν, ο οποίος από τη 13η θέση του grid τερμάτισε τρίτος. Ο “Iceman” της Lotus συνάντησε πολλά εμπόδια στο δρόμο του, αλλά στο φινάλε έκανε τη μία προσπέρασε μετά την άλλη, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι το βάθρο.

Αναμφίβολα ευνοήθηκε από τα προβλήματα του Μαρκ Ουέμπερ στους τελευταίους γύρους, ο οποίος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από κινητήρα, αλλά σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα δεν έπαψε να παλεύει.

Εκτός από τον Αυστραλό της RBR απογοήτευσαν επίσης, χωρίς ν’ αποτελεί έκπληξη, οι δύο McLaren. Ιδίως δε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος είχε βρεθεί στην τρίτη θέση λίγους γύρους πριν από την καρό σημαία, αλλά δεν άντεξε και έπεσε 7ος! Μόλις πίσω του ο Σέρχιο Πέρες. Μεταξύ των δύο “ασημένιων βελών” βρέθηκαν οι δύο Mercedes (Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον) και η Ferrari του Φελίπε Μάσα.

Το live του αγώνα

14:12

Καλό μεσημέρι, θα παρακολουθήσουμε μαζί το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

14:13

Η Φόρμουλα 1 εγκατέλειψε οριστικά φέτος την Ευρώπη. Μας περιμένουν επτά αγώνες σε δέκα σαββατοκύριακα σε Ασία, ΗΠΑ και Βραζιλία.

14:19

Tι συνέβη τις δύο προηγούμενες εβδομάδες που λείψαμε από κοντά σας; Τίποτα ιδιαίτερο: Ο Κίμι Ράικονεν επέστρεψε στη Ferrari για δύο χρόνια, ο Φερνάντο Αλόνσο κατάπιε τη μεταγραφή, ενώ κυκλοφόρησε πως τον θέλει και η McLaren για το 2014. Το Rush ήρθε στην Ελλάδα και η Caterham παρουσίασε το Aeroseven. Αυτοκίνητο δρόμου (πολυτελείας φυσικά) με τεχνολογία F1.

14:21

Και βέβαια ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με κούρεμα τύπου Τεν Τεν, εξασφάλισε την 41η pole position στην καριέρα του. Είναι ήδη τρίτος στη λίστα με τους κορυφαίους όλων των εποχών.

14:25

Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία, το Grand Prix της Σιγκαπούρης διεξάγεται τη νύχτα (20.00 τοπική). Υψηλά επίπεδα υγρασίας φυσικά. Και όλες οι ομάδες της Φόρμουλα 1 λειτουργούν με ώρες Ευρώπης. Δηλαδή ύπνο στις 6 το πρωί.

14:32

Αρκετές οι διάσημες φυσιογνωμίες στη Μαρίνα Μπέι. Η τηλεόραση “κόλλησε” στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος προσπαθούσε να ακολουθήσει τους ανθρώπους της Mercedes που του εξηγούσαν πως δουλεύει το μονοθέσιο. 

14:34

Mετά τη ξενάγηση από τον Ρος Μπρον, ο Μπέκαμ ρωτήθηκε για το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Δεν θα το δει, αλλά είπε πως θα του στέλνει sms με την εξέλιξη του αγώνα ο Νόελ Γκάλαχερ; Ο τέως μέτοχος και ορκισμένος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι.

14:36

Ευχαριστούμε Φάνη για τη διόρθωση. Ζητούμε συγνώμη. Θα προσπαθήσουμε να μην ξαναγίνει.

14:38
Ας δούμε τη σειρά εκκίνησης:
Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Γκροζάν, Γουέμπερ, Χάμιλτον, Μάσα, Αλόνσο, Μπάτον, Ρικιάρντο, Γκουτιέρες, Χούλκενμπεργκ, Βερν, Ράικονεν, Πέρες, Σούτιλ, Μπότας, Ντι Ρέστα, Μαλντονάντο, Πικ, Φαν ντερ Γκάρντε, Μπιάνκι, Τσίλτον.
14:40

Ο Ράικονεν αγωνίζεται κανονικά παρά τους έντονους πόνους στην πλάτη. Από ότι διαβάσαμε ο Φινλανδός υποφέρει κατά καιρούς στην πλάτη μετά από ένα σοβαρό ατύχημα την πρώτη του χρονιά στη Φόρμουλα 1 με τη Sauber. Πίσω στο 2001.

14:47

Πέρα από τα καινούργια ελαστικά της Pirelli, έχουμε και την απουσία αυτού του σικέιν-εμποδίου στην 10η στροφή. Ευχαριστημένοι οι οδηγοί.

14:47

Dimitris : Θα το εχει καποιο ελληνικο καναλι???

14:47

ΔΤ και ΟΤΕ ΤV. Eδώ περνάμε καλύτερα νομίζω.

14:47

ΓΙΑΝΝΗΣ ADAMS : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΙΚΟΝΕΝ ΧΑΡΑΜΙΣΤΙΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ LOTUS ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΤΛΟ

14:51

Mέχρι να μπουν στα μονοθέσια τους οι οδηγοί, δείτε και αυτό το περίεργο ατύχημα που έγινε νωρίτερα στο GP2. Στο slow down lap, στην επιστροφή στα πιτ. Αγνοήστε την άσεμνη χειρονομία στο τέλος.

14:56

Ο νικητής στη Μαρίνα Μπέι κατακτάει πάντα τον τίτλο στο τέλος της χρονιάς. 

14:58

Η Σιγκαπούρη είναι ο δεύτερος πιο… χλιδάτος αγώνας της χρονιάς και έτσι οι οδηγοί έκαναν μια μεγαλύτερη προσπάθεια με τα κράνη της. Γκλίτερ στο κράνος του Φέτελ, λευκό στο κεφάλι του Χάμιλτον, λευκό και για τον Φαν ντερ Γκάρντε, ενώ ο Βερν έχει δημιουργήσει προσδοκίες με το κράνος του: Φωσφορίζει στο σκοτάδι. Θα το δούμε.

15:00

Πολύ μαλακή γόμα για όλους τους οδηγούς εκτός από τον Σούτιλ (Force India) που επέλεξε τη μέση γόμα. Περιμένουμε δύο pitstops.

15:02

Ξεκίνησε ο γύρος προθέρμανσης/σχηματισμού.

15:03

Και έφυγαν!

15:04

Στην πρώτη στροφή ο Ρόσμπεργκ… μπήκε στον Φέτελ. Εκπληκτικός Αλόνσο στην τρίτη θέση μπροστά από τον Γκροζάν.

15:06

Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Αλόνσο, Γουέμπερ, Γκροζάν, Χάμιλτον, Μάσα, Μπάτον, Χούλκενμπεργκ, Πέρες η πρώτη 10άδα στον 2ο γύρο.

15:06

Ο Ράικονεν είναι 13ος στα 9.8 δευτερόλεπτα από τον Φέτελ.

15:08

Ο Χάμιλτον ενημερώνεται πως πρέπει να δώσει τη θέση πίσω στον Μάσα.

15:08

dimitris : alonso gia panta

15:10

Στον 3ο γύρο ο Φέτελ προηγείται ήδη με διαφορά πέντε δευτερολέπτων από τον Ρόσμπεργκ. Ο Ράικονεν κυνηγάει τον Γκουτιέρες (Sauber) για την 11η θέση.

15:11

Καταιγιστικός ο ρυθμός του Φέτελ. Στην εκκίνηση ο Ρόσμπεργκ έβαλε τη μύτη της Mercedes μπροστά, δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση. 

15:11

Σαν σταματημένους πέρασε τον Χάμιλτον και τον Γουέμπερ ο Αλόνσο από την εξωτερική.

15:12

baggelis : Ας ελπισουμε να δουμε μια καλη μαχη

15:13

Προς το παρόν (5ος γύρος) ο Ρόσμπεργκ δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Φέτελ. Στα 6.2 δευτερόλεπτα η διαφορά. “Προστάτευσε τα ελαστικά σου”, λένε στον Φέτελ. 

15:15

Στην 11η θέση ο Ράικονεν. Ακολουθεί τους Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Αλόνσο, Γουέμπερ, Γκροζάν, Μάσα, Χάμιλτον, Μπάτον, Χούλκενμπεργκ, Πέρες. Πίσω από τον Ράικονεν βρισκονται οι Γκουτιέρες, Ντι Ρέστα, Ρικιάρντο, Βερν, Μαλντονάντο, Σούτιλ, Φαν ντερ Γκάρντε, Μπότας, Μπιάνκι, Πικ, Τσίλτον. 

15:15

jim07 : Εμένα μου φαίνετε παράξενο ότι όποτε είναι πρώτος ο Φετελ και δεύτερος ο Ρόσμπερκ,ο Φέτελ έχει έναν εύκολο αγώνα

15:16

Σε πολλές πίστες η Mercedes δεν έχει ρυθμό αγώνα. Ας μην αδικούμε τον Ρόσμπεργκ.

15:17

Ο Γουέμπερ ακούει τον μηχανικό του να του λέει να κρατήσει διαφορά δύο δευτερολέπτων από τον 3ο Αλόνσο. Στον 7ο γύρο είναι ο αγώνας. Οι ομάδες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τα ελαστικά πριν από το πρώτο pitstop.

15:20
Επτά ολόκληρα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Ρόσμπεργκ βρίσκεται ο Φέτελ. Στα 3.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ρόσμπεργκ είναι ο Αλόνσο.



15:20

Πάνος : Όχι απλά ο Ρόζενμπεργκ είναι άσχετος… Έλεος, τι ήταν αυτό που έκανε στην εκκίνηση…ούτε επίτηδες να τον άφησε να περάσει μετά το φρενάρησμα!

15:20

baggelis : βλεπω τον αλονσο να κανει ενα λιγοτερο pitstop

15:24

Στον 11ο γύρο ο Ράικονεν μπαίνει στα πιτ για φρέσκα ελαστικά. Ακολουθεί και ο Μπιάνκι από την 22η θέση.

15:26

Πολύ μαλακά ελαστικά έβαλε ο Ράικονεν. 

15:28

Μέση γόμα για τον Μάσα; Δουλεύει; Αφού δεν δουλεύει για τη Ferrari.

15:29

Ο Γκροζάν έχει πλησιάσει τον 4ο Γουέμπερ. Για την ακρίβεια του παίρνει τη θέση με τον Αυστραλό να μπαίνει στο πιτ με πρόβλημα που εντοπίστηκε στο πίσω ελαστικό της RB9.

15:29

O Σούτιλ που ξεκίνησε με τη μέση γόμα, έβαλε την πολύ μαλακή.

15:30

“Έχεις καλό ρυθμό, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις”, ενημερώνουν τον Χάμιλτον που βρίσκεται στην 5η θέση.

15:31

Στα πιτ ο Αλόνσο στον 14ο γύρο. Καλούν και τον Ρόσμπεργκ στη Mercedes.

15:33

Ο Ρόσμπεργκ μπήκε στα πιτ, ο Μπέκαμ τράβαγε βίντεο από κοντά. Μπήκε και ο Χάμιλτον.

15:34

Ο Ντι Ρέστα χωρίζει το δίδυμο Ρόσμπεργκ και Αλόνσο (2 και 4).

15:35

Πανικός πίσω από τον Μαλντονάντο στην 11η θέση. Χούλκενμπεργκ, Πέρες, Γκουτιέρες μάχονται για τις εντυπώσεις.

15:36

Τελευταίος και καταϊδρωμένος μπαίνει στα πιτ ο Φέτελ στον 17ο γύρο.

15:37

2.8 δευτερόλεπτα από τους μηχανικούς της Red Bull. Προηγούνταν με διαφορά 36 δευτερολέπτων από τον Ρόσμπεργκ. 

15:38

Ο Ντι Ρέστα (Force India) καθυστερεί τον Αλόνσο και τον Γουέμπερ. Ο Σκωτσέζος είναι 3ος και χρωστάει μια επίσκεψη στα πιτ.

15:40

Oι αγωνοδίκες κρίνουν ένοχο τον Χούλκενμπεργκ για το προσπέρασμα στον Πέρες και η Sauber καλεί τον Γερμανό να του δώσει πίσω τη θέση.

15:40

Στα οκτώ δευτερόλεπτα η διαφορά του Φέτελ από τον Ντι Ρέστα. Στον 20ο γύρο.

15:43

Δείτε και την εκπληκτική εκκίνηση του Φερνάντο Αλόνσο.

15:47

Μέχρι να βρούμε άκρη με το video, χάσαμε την είσοδο του Ντι Ρέστα στα πιτ. Ο Αλόνσο είναι και πάλι δεύτερος, όμως αυτοί οι 3 γύροι πίσω από τον Σκωτσέζο του στοίχισαν πολύ.

15:50
Μετά από 23 γύρους έχουμε Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Αλόνσο, Γουέμπερ, Γκροζάν, Χάμιλτον, Μάσα, Μπάτον, Ράικονεν, Πέρες.
15:51

Αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα. Ο Ρικιάρντο χτύπησε στις μπαριέρες και μάλλον χαλάει τον αγώνα του Φέτελ.

15:55

Σχεδόν όλα τα μονοθέσια στα πιτ. Έξω έμειναν ο Φέτελ, ο Γουέμπερ, ο Ρόσμπεργκ και ο Χάμιλτον. Μέση γόμα για Αλόνσο, Ράικονεν και Γκροζάν. Στον 27ο γύρο.

15:55

Ας το παραδεχτούμε, το αυτοκίνητο ασφαλείας έσωσε το θέαμα.

15:57

Ο Χούλκενμπεργκ συνεχίζει να απορεί γιατί τιμωρήθηκε για το προσπέρασμα στον Πέρες. 

15:58

Ας δούμε σιγά σιγά την κατάταξη: 

Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Γουέμπερ, Χάμιλτον, Αλόνσο, Γκροζάν, Ντι Ρέστα, Μάσα, Μπάτον, Ράικονεν, Πέρες, Χουλκ, Βερν, Γκουτιέρες, Μαλντονάντο, Μπότας, Φαν ντερ Γκάρντε, Πικ, Τσίλτον, Μπιάνκι. 
16:00

Σε μια άχρηστη πληροφορία πριν από σαράντα χρόνια στον Καναδά πρωτοχρησιμοποιήθηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας. 

16:01

Τέσσερις γύρους είναι μαζί μας το αυτοκίνητο ασφαλείας. 

16:04

Στο τέλος του γύρου θα αποσυρθεί το αυτοκίνητο ασφαλείας. Δεν έχουμε φτάσει στα μισά του αγώνα. Μας απομένει μια ώρα για το τέλος του αγώνα. Μάλλον δεν θα δούμε 61 γύρους.

16:06

Έχουμε ξανά αγώνα με φρέσκα ελαστικά.

16:08

Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Γουέμπερ, Χάμιλτον, Αλόνσο, Γκροζάν, Ντι Ρέστα, Μάσα η πρώτη 8άδα.

16:09

Από την 9η και κάτω Μπάτον, Ράικονεν, Πέρες, Χούλκενμπεργκ, Βερν, Γκουτιέρες. Από την 15η Σούτιλ, Μαλντονάντο, Μπότας, Φαν ντερ Γκάρντε, Πικ, Τσίλτον, Μπιάνκι. 

16:10

Στα 5.3 δευτερόλεπτα η διαφορά του Φέτελ από τον Ρόσμπεργκ. Ο Φέτελ χρωστάει και το δεύτερο pitstop.

16:11

Πρόβλημα στη Lotus του Γκροζάν. Στα πιτ. “Όχι!”, φωνάζει ο Γάλλος.

16:12

“Τι συμβαίνει με αυτό το μονοθέσιο”, λέει ο Γκροζάν. Ακόμα περιμένει. Έχασε την 6η θέση.

16:16

Εννέα μονοθέσια έχουν σχηματίσει ουρά πίσω από τον 3ο Γουέμπερ.

16:17

Στα 14.3 δευτερόλεπτα η διαφορά του Φέτελ από τον Ρόσμπεργκ. Δίχως σχόλιο.

16:18

Eσωτερικό προσπέρασμα στη Marussia. Ο ταχύτερος Μπιάνκι θα περάσει τον Τσίλτον.

16:19

Bρισκόμαστε στον 38ο γύρο. 

16:21

Δύο δευτερόλεπτα ταχύτερος από κάθε άλλον στην πίστα ο Φέτελ. Στα 18.3 η διαφορά.

16:22

Ένα κομμάτι ελαστικό βρίσκεται στην εμπρός αεροτομή του Ρόσμπεργκ. Του καταστρέφει τα ελαστικά. 

16:23

Εγκατέλειψε ο Γκροζάν. Με τα χέρια στη μέση κοιτάζει θυμωμένος το μονοθέσιο του.

16:25

Στα πιτ ο Γουέμπερ για το τελευταίο pitstop. Μέση γόμα. Περιμένουν και τον Φέτελ.

16:25

Ο Χάμιλτον έχει ανέβει στην 3η θέση μπροστά από τον Αλόνσο στον 41ο γύρο.

16:26

Στα πιτ και ο Ρόσμπεργκ. 

16:27

“Ωραία Λιούις, ξεκίνησε να πιέζεις τώρα. Όλα μπαίνουν στη θέση τους”, λένε στον Χάμιλτον.

16:28

Φέτελ, Χάμιλτον, Αλόνσο η πρώτη 3άδα.

16:30

Στα πιτ ο Χάμιλτον, 2ος ο Αλόνσο. 

16:30

Ταχύτερος γύρος από τον Σούτιλ.

16:31

Pitstop για τον Φέτελ. 36 δευτερόλεπτα η διαφορά του.

16:32

2.8 δευτερόλεπτα και πάλι. Χρυσό για τους μηχανικούς της Red Bull. Παραμένει πρώτος και έχει και καινούργια πολύ μαλακά ελαστικά. 

16:34

Φέτελ, Αλόνσο, Μπάτον, Ράικονεν, Ρόσμπεργκ, Πέρες, Χουλκ, Γκουτιέρες, Γουέμπερ Ρόσμπεργκ στον 46ο γύρο. Ο Ρόσμπεργκ διαφωνεί με το μηχανικό του. 

16:35

Ο μηχανικός του είναι ο Τζοκ Κλίαρ, με μεγάλη καριέρα στη Williams και βέβαια στη Honda. Θα σταματήσει ξανά ο Αλόνσο; Αυτή είναι η ανησυχία τους.

16:35

Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε θάλασσα τις στρατηγικές των ομάδων.

16:37

Ο Φέτελ καλείται να προσέξει τα φρένα της RB9. Πάντως πρέπει να το απολαμβάνει σήμερα. Τρία και… δευτερόλεπτα μπροστά από τον Αλόνσο.

16:39

Οι δύο Mercedes παίρνουν το μήνυμα να καταδιώξουν τον Γουέμπερ. 8ος ο Αυστραλός, 9ος ο Ρόσμπεργκ, 10ος ο Χάμιλτον. Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενοι γύροι.

16:40

Με πονεμένη πλάτη ο Ράικονεν είναι 4ος. Τρίτος ο Μπάτον! Στον 49ο γύρο. Στους 61 τελειώνει ο αγώνας, μπορεί και νωρίτερα αφού απομένουν είκοσι λεπτά.

16:41

Ο Γουέμπερ προσπέρασε τον Γκουτιέρες. Ανάσανε. Για λίγο. Ακολούθησε ο Ρόσμπεργκ και λίγο πιο μετά ο Χάμιλτον. Όλα αυτά για την 7η θέση που κρατάει ο Αυστραλος.

16:42

Ο Γκουτιέρες έχασε την 10η θέση από τον Ντι Ρέστα. Και ο Μεξικανός έχασε και από τον Μάσα. 

16:43

Ο Ράικονεν έχει βρεθεί κοντά στον Μπάτον. Μάχη για τις θέσεις 3-4.

16:48

Περιμένουμε τρεις γύρους ακόμα. Έτσι λένε οι ομάδες.

16:49

Ο σκηνοθέτης έχει επικεντρωθεί στη “μάχη” Μπάτον-Ράικονεν. Ο Μπάτον θέλει το πρώτο βάθρο φέτος.

16:50

Έκτος ο Γουέμπερ με όμορφο προσπέρασμα στον δύσκολο Χούλκενμπεργκ. Τώρα απειλεί τον Πέρες.

16:50

Ανεβαίνει σε θέση βάθρου ο Ράικονεν. 3ος μπροστά από τον Μπάτον. 

16:52

Εκτός αγώνα ο Ντι Ρέστα. Αυτοκίνητο ασφαλείας;

16:53

Ο Γουέμπερ πέρασε τον Μπάτον και είναι 4ος. Προλαβαίνει τον Ράικονεν; 

16:54

Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε αυτοκίνητο ασφάλειας.

16:54

“Εμφύλιος” στη Mercedes με Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον στις θέσεις 7 και 8.

16:54

Πέντε γύροι για το τέλος.

16:55

Ο Ρόσμπεργκ προσπέρασε τον Πέρες για την 6η θέση.

16:55

Ο Χάμιλτον θέλει να επιτεθεί στον Πέρες και παράλληλα υπερασπίζεται τη θέση του από τον Μάσα.

16:56

Ο Ρόσμπεργκ πέρασε εύκολα τον ανυπεράσπιστο Μπάτον. Είναι 5ος. 

16:57

Πρόβλημα και πάλι με το κιβώτιο του Γουέμπερ.

16:57

Γιωργος Alonasara : Καλησπερα πιστευετε οτι ο Αλονσο θα μπορεσει να κατακτησει το πρωταθλημα συμφωνα με τις εμφανισεις του?

16:59

Η διαφορά θα ανέβει στους 60 βαθμούς αν μείνουμε έτσι. Δύο νίκες και 10 βαθμοί μπροστά ο Φέτελ. Δύσκολο.

17:00

Δύο γύροι για το τέλος. Ο Φέτελ είναι 28 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Αλόνσο. Ο Ράικονεν κρατάει την 3η θέση. Ο Γουέμπερ κινδυνεύει από τον Ρόσμπεργκ.

17:00

alonsooo : ti thesi einai o alonso paidia??

17:01

Δεύτερος είναι ο Αλόνσο.

17:02

Έκτος ο Γουέμπερ που έχασε και από τον Χάμιλτον. 

17:02

Ο κινητήρας έχει πρόβλημα και όχι το Κιβώτιο στη Red Bull του Γουέμπερ.

17:03

Τον πέρασε και ο Μάσα τον Γουέμπερ.

17:03

Καρό σημαία για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. 

17:04

Αλόνσο και Ράικονεν στο βάθρο σε μια εκπληκτική εμφάνιση και των δύο. 

17:04

Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον, Μάσα, στην 6άδα. Ο Γουέμπερ εγκατέλειψε. 

17:06

Ευχαριστούμε που μείνετε μαζί μας. Καλό αθλητικό βράδυ.

17:06

Γιώργος : Μπράβο στον Κίμι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK