GP Βραζιλίας (FP2): Παρέμεινε μπροστά ο Hamilton

Σε υπόθεση των οδηγών της Mercedes AMG Petronas εξελίχθηκε η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, που αποτελεί και την προτελευταία στάση της σεζόν του 2017.

GP Βραζιλίας (FP2): Παρέμεινε μπροστά ο Hamilton

Ταχύτερος ήταν ο Lewis Hamilton με μόνο 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου να τον χωρίζουν από τον Nico Rosberg.

Η πίστα του Ιντερλάγκος υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς με καλοκαιρία και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία αέρα ήταν στους 31 βαθμούς Κελσίου, με αυτή του οδοστρώματος να σκαρφαλώνει στους 52. Τιμές που ουσιαστικά καθιστούν σχεδόν άχρηστη τη δουλειά της ημέρας, καθώς για το Σαββατοκύριακο περιμένουμε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες και πιθανή βροχόπτωση.

H 90λεπτή διαδικασία άρχισε με ένα εντυπωσιακό τετ α κε του Marcus Ericsson με τη Sauber και με τις Mercedes να είναι ταχύτερες όλων με τη μέση γόμα της Pirelli. Όταν όμως ο ανταγωνισμός έβαλε τη μαλακή, οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν πάλι. Πρώτα από τις Red Bull, μετά από τις Williams και λίγο αργότερα, ξανά από τα ασημί βέλη, πάντα με τον Hamilton μπροστά από τον Rosberg. Ο Βρετανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.12.271 και ο Γερμανός στο 1.12.301.

Στο δεύτερο μισό του FP2 δεν είδαμε ανταγωνιστικούς χρόνους και οι W07 παρέμειναν στην κορυφή, με τις Williams πίσω τους και τις Red Bull να ακολουθούν. Προβλήματα αντιμετώπισαν οι McLaren, με τον Fernando Alonso να παρκάρει στην άκρη του δρόμου προδομένος από το σύστημα ERS της MP4-31 και τον Jenson Button να βλέπει προειδοποιητικές ενδείξεις στην οθόνη του τιμονιού του.

Αναλυτικά η κατάταξη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK