ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της Σάκκαρη!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη νίκησε το Νο. 28 του ταμπλό Αλιζέ Κορνέ με 2-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της!

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της Σάκκαρη!

Στα χνάρια της Λένας Δανιηλίδου βαδίζει πλέον η Μαρία Σάκκαρη και έχει βάλει μάλιστα πλώρη για να την περάσει και να γράψει ιστορία!

Με μια τρομερή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της απέναντι στο Νο. 28 του ταμπλό Αλιζέ Κορνέ με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-1) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 3ο γύρο του Australian Open.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Σάκκαρη απέναντι σε αθλήτρια του Top50, αφού τον περασμένο Απρίλιο είχε νικήσει την Άνα Καρολίνα Σμιέλντλοβα, το τότε Νο. 34 του κόσμου. Η πρόκριση της Ελληνίδας αθλήτριας στους 32 του Grand Slam της Αυστραλίας είναι η πρώτη στην καριέρα της, αλλά και η πρώτη για αθλήτρια της Ελλάδας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Το 2005 είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο η Λένα Δανιηλίδου στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Να σημειωθεί ότι η στήριξη των Ελλήνων της Μελβούρνης προς την Σάκκαρη ήταν συγκλονιστική! Λίγο μετά τον αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 40 λεπτά, ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος, ενώ η Σάκκαρη έβγαλε φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Να σημειωθεί ότι η Μιριάνα Λούτσιτς Μπαρόνι έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με το εντυπωσιακό 6-3, 6-2. Έτσι, η Σάκκαρη απέφυγε την σπουδαία Πολωνή αλλά θα χρειαστεί να βάλει τα δυνατά της απέναντι στην πολύπειρη Κροάτισσα τενίστρια στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Νο. 119 της κατάταξης απέκλεισε τον Τζόκοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK