Γράφει ιστορία ο Διομήδης Άργους

Η δεύτερη μόλις ελληνική ομάδα που προκρίνεται σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης έγινε την Κυριακή (25/03) ο Διομήδης Άργους.

Γράφει ιστορία ο Διομήδης Άργους

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια συνέχισε την εκπληκτική της πορεία εκτός συνόρων (σ. όχι ότι εντός δεν εντυπωσιάζει), νικώντας στο κλειστό του Λουτρακίου την Κριένς με 25-21 μπροστά σε περίπου 1.200 φιλάθλους. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία που είχαν αποσπάσει στο πρώτο ματς, την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελβετία με 28-28, οι Πελοποννήσιοι πήραν θριαμβευτικά το εισιτήριο για την τετράδα του Τσάλεντζ Καπ και όπως όλα δείχνουν, πλέον είναι έτοιμοι για όλα.

Να σημειωθεί ότι η μοναδική μέχρι τώρα ομάδα που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος είχε προκριθεί δύο φορές στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 1993 στο Κύπελλο Κυπελλούχων και το 2003 στο Τσάλεντζ Καπ.

Τα δεκάλεπτα:3-3, 8-7, 15-10 (ημχ.), 17-12, 21-18, 25-21.

Διομήδης:Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός, Σαμαράς, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς.

Κριένς:Αλεξέγεφ, Λένγκαχερ, Σμιντ, Μπάβερουντ, Στάιγκερ, Ράεμι, Μπελιάνσκι, Σέλμπερτ, Νιφένεγκερ, Μπαβιέρα, Χες, Στάνκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK