H συγκίνηση και τα δάκρυα του Schumacher

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα του Michael Schumacher, ένας από τους πιο έγκριτους δημοσιογράφους σε θέματα Formula 1, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη "νέα" ζωή του Γερμανού πιλότου.

H συγκίνηση και τα δάκρυα του Schumacher

Τη Δευτέρα (29/12) συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τρομακτικό ατύχημα του Michael Schumacher που άλλαξε για πάντα τόσο τη δική του ζωή όσο και της οικογένειάς του.

Ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, καθώς η οικογένειά του δεν επιτρέπει να βγει τίποτα προς τα έξω, παρά μόνο οι ανακοινώσεις ευγνωμοσύνης για τη συμπαράσταση των απανταχού θαυμαστών του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1.

Όμως, έρχεται ένα άρθρο του Τζόρτζιο Τερούτσι της "Corriere della Serra", ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ρεπόρτερ σε θέματα Formula 1, να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την καθημερινότητα του Schumacher στο Γκλαντ.

Ο Schumacher είναι συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς κλαίει και συγκινείται όταν ακούει τις φωνές των παιδιών του, Τζίνα και Μαρία, της γυναίκας του, Κορίνα, ακόμα και των σκυλιών του.

Η Κορίνα ήθελε να φύγει αρχικά από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και στη συνέχεια της Λωζάννης και δημιούργησε μια ιατρική μονάδα στο σπίτι του Γερμανού πιλότου. Σκοπός της ήταν να βρίσκεται ο Schumacher κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα ώστε να τον βοηθήσουν, κάτι που συνέβη, καθώς έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στο περιβάλλον.

Καμιά πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για την κατάσταση του, ενώ ίσως χρειαστεί να περάσουν χρόνια για να παρουσιάσει βελτίωση ο "Σούμι". Το σίγουρο είναι πως προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK