Hamilton: "Δεν είμαστε φίλοι με τον Rosberg"

"Εμφύλιος" προμηνύεται στη "Mercedes", με τη σχέση των Lewis Hamilton και Nico Rosberg να μην διανύει καλύτερη φάση της. "Δεν είμαστε φίλοι" δήλωσε ο Βρετανός πιλότος μετά από τέλος του Grand Prix του Μονακό.

Hamilton: "Δεν είμαστε φίλοι με τον Rosberg"

"Δεν είμαστε φίλοι. Είμαστε συνάδελφοι". Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Lewis Hamilton τη σχέση του με τον Nico Rosberg μετά από το τέλος του Grand Prix του Μονακό.

Η αμφιλεγόμενη pole position του Rosberg και το γεγονός πως ο Γερμανός ήταν ο νικητής στο... σπίτι του φαίνεται πως προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Hamilton, ο οποίος όταν κλήθηκε να σχολιάσει στο "SkySports" τη σχέση του με τον ομόσταυλό του, τόνισε πως δεν είναι φίλοι.

Ερωτηθείς μάλιστα για το αν θα συζητήσει την κατάσταση με τον Rosberg, o Hamilton δήλωσε: "Δεν έχω απάντηση γι αυτό. Είπε ότι ήθελε σε συνάντηση που είχε με τον Τότο και τον Νίκι και εγώ είπα ότι χρειαζόταν να πω".

Από την πλευρά του, ο Rosberg φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Πάντα ήμασταν φίλοι και πάντα θα είμαστε. Αλλά η λέξη φίλοι είναι μεγάλη. Τι ακριβώς σημαίνει φίλοι; Έχουμε καλή σχέση και δουλεύουμε καλά μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK