Η 58χρονη που θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ του Sports Illustrated

Το Sports Illustrated swimsuit edition κάνει casting για το εξώφυλλο του 2020. Η Τζόντι Χάρισον Μπάουερ είναι η μεγαλύτερη που 'χει παρουσιαστεί στη διαδικασία. Μακράν της δεύτερης.

Η 58χρονη που θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ του Sports Illustrated

Η Jodi Harrison-Bauer είναι από το Κονέκτικατ. Είναι personal trainer, διατροφολόγος, ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου και μετέχουσα σε διαγωνισμούς body building. Είναι και 58 χρόνων, μητέρα δυο ενήλικων κοριτσιών. Η Τζόντι έχει ένα όνειρο: να γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, που έχει φωτογραφηθεί για το πιο δημοφιλές τεύχος του Sports Illustrated. Ξέρεις, αυτό με τα μαγιό. Όπως είπε στο Fox News, "είτε με επιλέξουν, είτε όχι κάνω ό,τι κάνω για να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό που είμαι και να ενθαρρύνω άλλους ως προς το να πιστέψουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσεις κάτι. Ελπίζω η εμπειρία μου και η ιστορία μου να βοηθήσουν γυναίκες να βγουν από τα κοινωνικά κουτιά που μας έχουν βάλει".

Για να διεκδικήσει το όνειρο της, παρουσιάστηκε στο open casting που έγινε στο Μαϊάμι, για το τεύχος του 2020. Ήταν μακράν της δεύτερης, η μεγαλύτερη σε ηλικία. Αλλά όπως είπε 'δεν υπήρχε όριο'.

Το Sports Illustrated έδωσε το τελευταίο εξώφυλλο του τεύχους με τα μαγιό, στην Tyra Banks, την πρώτη μαύρη που εμφανίστηκε ποτέ στη 'βιτρίνα' του περιοδικού, το 1996. Στα 45 της επέστρεψε για να γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία, γυναίκα που έγινε εξώφυλλο. Εντός του τεύχους υπήρχε φωτογράφηση της 54χρονης, σήμερα, Paulina Porizkova.

H 58χρονη Τζόντι φιλοδοξεί να γίνει 'η μεγαλύτερη, σε ηλικία γυναίκα που φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated swimsuit edition', που προέκυψε από casting, καθώς στη γενικότερη κατηγορία, την πρωτιά κρατά η Christie Brinkley: έγινε εξώφυλλο το 2017, στα 63 της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK