Η Αντονίνα Σεβτσένκο αποκάλυψε τις πληγές της συντριβής της

Το Σάββατο 30/5 διεξήχθη στο Λας Βέγκας το UFC 247, στο πλαίσιο του οποίου η Ρωσίδα Αντονίνα Σεβτσένκο συνάντησε την Αμερικανίδα Κέιτλιν Τσουκαγκιάν. Η τελευταία νίκησε με ομώνυμη απόφαση. Η πρώτη πόσταρε φωτογραφία με το πώς την έκανε η 'Blonde Fighter'.

H Αντονίνα Σεβτσένκο έχει παρατσούκλι το 'Πριγκίπισσα'. Η αδελφή της, Βαλεντίνα που είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας flyweight είναι γνωστή ως 'Σφαίρα'.
H Αντονίνα Σεβτσένκο έχει παρατσούκλι το 'Πριγκίπισσα'. Η αδελφή της, Βαλεντίνα που είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας flyweight είναι γνωστή ως 'Σφαίρα'. AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Υπό νορμάλ συνθήκες η Αντονίνα Σεβτσένκο, με το παρατσούκλι "Πριγκίπισσα του UFC" είναι έτσι.

Η γεννημένη στην Κιργιζία της κεντρικής Ασίας (στη μέση της Κίνας, του Καζακστάν, του Τατζικιστάν και του Ουζμπεκιστάν) είναι 35 χρόνων, έχει ύψος 1.73 και εργάζεται στο UFC. Δηλαδή, παίζει εκεί, στην κατηγορία flyweight. Το Σάββατο 30/5 είχε αγώνα στο Λας Βέγκας, εναντίον της 31χρονης Αμερικανίδας Κέιτλιν Τσουκαγκιάν, Νο2 στο ranking της κατηγορίας. Η Αντονίνα είναι στο Νο12. Η αδελφή της, Βαλεντίνα ήταν αυτή που νίκησε -με νοκ άουτ- την Τσουκαγκιάν, στον τελευταίο της αγώνα -τον Φλεβάρη, με την Αμερικανίδα να χάνει την ευκαιρία να 'ρίξει' τη "Σφαίρα" από την κορυφή και να της πάρει τη ζώνη. Στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή της συνάντησης, οι κοπέλες ήταν έτσι.

Η Ρωσίδα μαχήτρια έχασε, με ομώνυμη απόφαση -με την αντίπαλο της να κυριαρχεί από την εκκίνηση. Λίγες ώρες μετά, πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram, πώς είχε γίνει το πρόσωπο της, μετά τον αγώνα. Έγραψε 'τα ΜΜΑ είναι δύσκολο σπορ, αλλά είναι το πεπρωμένο μου και θα επιστρέψω πιο δυνατή'.


News 24/7

24MEDIA NETWORK