Η απάντηση του Κλαρούδα στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κλαρούδας απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική, ενώ υπογράμμισε τους όρους που δέχθηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ με την ΜΕΝΤ.

Η απάντηση του Κλαρούδα στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κλαρούδας, μιλώντας στον «ART FM 90,6», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική, ενώ υπογράμμισε τους όρους που δέχθηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στον αγώνα με την ΜΕΝΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της : «Σήμερα (χθες) το πρωί ενημέρωσα την υπεύθυνη της ΑΕΚ κ. Ευγενίου ότι δεν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ, αφενός γιατί ενώ είχαμε πει να συζητήσουμε το ποιους θα πάρουμε και ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα, με σκοπό να μείνουν όλοι στην ομάδα γιατί ήμασταν αριθμητικά λίγοι και γιατί δεν υπήρχαν στην αγορά παίκτες για να αλλάζαμε όλο το ρόστερ, εντούτοις δεν ενημερώθηκα να συζητήσω και έμαθα πως κάποιος παίκτης είναι στο γραφείο και αυτός κανονίζει τις μεταγραφές. Αυτό ήταν το ένα.

Το δεύτερο ήταν πως επειδή όλο το 8ημερο η ομάδα δεν είχε γήπεδο να κάνει προπονήσεις θα κάναμε μόνο δύο προπονήσεις και θα πηγαίναμε στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό που είναι τη Δευτέρα. Αν υπολογίσει κανείς και το ότι και πριν η ομάδα ήταν απροπόνητη, το να κάνει μόνο τέσσερις προπονήσεις σε έναν μήνα δεν γίνεται ούτε σε τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν και μετά από λίγο δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Ανατολιωτάκη που μου είπε γιατί κάνω αυτό και όταν του εξήγησα μου έκανε μια επίθεση και μου έλεγε κάποια πράγματα και ανακρίβειες. Το καλό είναι πως στα λεγόμενά μου στην ομάδα υπάρχουν και μάρτυρες. Υπάρχουν φυσιοθεραπευτές, ο φροντιστής αλλά και τέσσερις παίκτες».

Για όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη με τη ΜΕΝΤ και μετά: «Όσον αφορά τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη μετά την τακτική ποτέ δεν είπα πως ήρθαμε για να χάσουμε. Ποτέ δεν είπα την Τρίτη στους παίκτες πως είστε ανίκανοι να κερδίσετε και χωρίς τους ξένους παίκτες.

Όσο για τις μηνύσεις που θα μου κάνουν, να ξέρετε πως δεν θα μου γίνει καμία μήνυση γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Γιατί όλα αυτά που γράφουν είναι αναλήθειες , είναι ψεύδη και ποτέ δεν θα προχωρήσουν. Απλώς είναι για τα μάτια του κόσμου για να πούνε πως ο Κλαρούδας μας φέρθηκε άσχημα».

Για τις εγγυήσεις που ζήτησε: «Εγώ είχα δεχθεί πρόσκληση από την ΑΕΚ να πάω και πήγα στο γραφείο του κ. Ανατολιωτάκη και τους είπα τις προϋποθέσεις για να υπογράψω. Επειδή δεν προλάβαιναν να γίνουν τότε οι κινήσεις αυτές τότε, δέχθηκα να αναλάβω με την αμοιβή που είπε ο κ. Ανατολιωτάκης για να προπονήσω και να κατεβάσω την ομάδα στο παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ και από εκεί και πέρα αν θα συνεχίσουμε είναι κάτι το διαφορετικό. Αν θα υπογράψω σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θα υπήρχαν. Έτσι και έγινε.

Στο παιχνίδι επάνω αυτό που είπαν πως εγώ τους είπα να χάσουνε εγώ τους είπα ότι το φαβορί είναι η ΜΕΝΤ λόγο της κατάστασης που υπήρχε στην ΑΕΚ (είχαν φύγει και άλλοι αθλητές, η ομάδα ήταν απροπόνητη), αυτοί είναι σε καλή κατάσταση έχοντας κερδίσει την Αλεξανδρούπολη και πάλεψαν πιο πριν με τον ΠΑΟΚ και περιμένουν να κερδίσουν εμάς εύκολα. Εμείς ως αουτσάιντερ έχουμε όλες τις πιθανότητες στο μέρος μας, θα παίξουμε χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και πολλές φορές ο τίτλος του φαβορί γυρνά μπούμερανγκ προς αυτούς και μπορεί να πάρουμε και τι νίκη. Το ότι χάσαμε στον πόντο τα λέει όλα. Τώρα το ότι εγώ ολιγώρησα σε κάποια σημεία του αγώνα να ξέρετε πως δεν έχω και λύσεις στον πάγκο. Κάτι που το έλεγε και ο Ελγκέτα. Υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν παίξει ούτε Α2, όχι Α1 που καλούνται να παίξουν».

Για το αν αισθάνεται εξιλαστήριο θύμα: «Σαφώς. Πριν ήταν προπονητής ο Ελγκέτα. Φεύγει ο Ελγκέτα, έρχεται ο Φλαούνας. Ξαφνικά ξαναέρχεται ο Ελγκέτα, μετά ξαναφεύγει ο Ελγκέτα. Έρχεται ο Κλαρούδας. φεύγει ο Κλαρούδας. Αυτά στον κόσμο της ΑΕΚ κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν γιατί μετράει πάρα πολύ στου διοικούντες της ΑΕΚ η γνώμη του κόσμου. Πρέπει να βρούνε ένα εξιλαστήριο θύμα και βρήκαν εμένα.

Όσον αφορά αυτό που λένε πως εγώ είπα τους παίκτες σε συνομιλία μου ανίκανους υπάρχουν μάρτυρες για αυτό. Πέρα από το κλίμα που είχε η ομάδα, έχει δημιουργηθεί και κάποια ένταση μεταξύ τους και ουσιαστικά είναι χωρισμένοι σε Έλληνες και ξένους και μου κάνανε παράπονα για την απόδοσή των ξένων.

Εγώ τους είπα πως δεν μπορεί κάποιος που έχει έρθει από την άλλη άκρη της γης που είναι επαγγελματίας και έχει πάρει μόνο 1000 αντί για 30.000 και αντί να του πούμε ευχαριστώ που έχει πάρει την ομάδα στην πλάτη του μέχρι τώρα να τον κατηγορήσουμε γιατί δεν έπαιξε καλά σε ένα παιχνίδι. Αυτό είναι ανήκουστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ