Η αποστολή για της παγκόσμιο της Ουγγαρίας

Η αποστολή για της παγκόσμιο της Ουγγαρίας

Δεκατέσσερα μέλη θα έχει η ελληνική αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στην Ουγγαρία. Εννέα άντρες και πέντε γυναίκες επιλέχθηκαν από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΦΠ και την εισήγηση της τεχνικής επιτροπής.

Η αποστολή:

ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ: Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (55 κιλά), Κώστας Αρκουδέας (66 κιλά), Ντάντε Χαρεμπασβίλι (84 κιλά), Γιώργος Κουτσιούμπας (96 κιλά) και Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (120 κιλά). Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Γιάννης Τσιαούσης και Αριστείδης Γρηγοράκης.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ: Απόστολος Τασκούδης (66 κιλά), Θεοδόσης Παυλίδης (74 κιλά), Λάζαρος Λοϊζίδης (84 κιλά) και Στάθης Τοπαλίδης (120 κιλά). Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Γιώργος Αθανασιάδης και Χριστάκης Αλεξανδρίδης.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Φανή Ψαθά (48 κιλά), Ευαγγελία Χρυσή (59 κιλά), Αγόρω Παπαβασιλείου (63 κιλά), Βούλα Ζυγούρη (67 κιλά) και Μαρία- Λουίζα Βρυώνη (72 κιλά). Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Κώστας Σωτηριάδης.

*** Η αποστολή ενδέχεται να συμπληρωθεί και να προστεθούν σε αυτή κάποιοι αθλητές σε κατηγορίες που έχουν παραμείνει κενές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK