Αναχωρεί με αισιοδοξία για το Έντμοντον

Τους 13 πολίστες που θα δώσουν στο Έντμοντον του Καναδά τη μάχη για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ανακοίνωσε την Κυριακή (25/03) ο Ντράγκαν Άντριτς.

Αναχωρεί με αισιοδοξία για το Έντμοντον

Πρόκειται για τους Νίκο Δεληγιάννη, Φίλιππο Καραμπέτσο (τερματοφύλακες), Βαγγέλη Δελακά, Κώστα Κοκκινάκη (αμυντικοί), Χρήστο Αφρουδάκη, Ανδρέα Μιράλη, Μανώλη Μυλωνάκη, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, Γιάννη Φουντούλη, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου (περιφερειακοί), Γιώργο Αφρουδάκη, Μάνθο Βουλγαράκη και Κώστα Μουρίκη (φουνταριστοί).

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (26/03) ενώ να θυμίσουμε ότι το προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-8 Απριλίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στον ίδιο όμιλο με το Μαυροβούνιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία και τα Σκόπια.

« Όλες αυτές τις τελευταίες βδομάδες βρισκόμασταν σε προετοιμασία για το προολυμπιακό, και όλοι οι παίκτες έδειξαν ανταπόκριση. Έπρεπε να κάνω μια καλή επιλογή για το ποιοι θα ταξιδέψουν στο Έντμοντον, και επέλεξα τους πιο έτοιμους. Στην προετοιμασία μας στην Σερβία παίξαμε και αρκετά παιχνίδια με την ομάδα της Παρτιζάν και βγήκαν αρκετά συμπεράσματα" ήταν τα πρώτα λόγια του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Και συνέχισε: «Τον Νίκο (σ.σ Δεληγιάννη) και τον Θόδωρο (σ.σ Χατζηθεοδώρου) τους επέλεξα για την εμπειρία τους. Είναι παίκτες που γνωρίζουν καλά τέτοιου είδους διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες στο παρελθόν, και θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα στην προσπάθειά μας».

Για τον όμιλο στο Έντμοντον, επεσήμανε: « Θεωρώ πως οι δύο δυσκολότερες ομάδες είναι η Ρουμανία και η Γερμανία στον όμιλό μας. Όμως είναι δυο ομάδες που τις γνωρίζουμε, αφού έχουμε παίξει μαζί τους, και αν η μέρα είναι ευνοϊκή για εμάς, μπορούμε να τις κερδίσουμε. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω την ομάδα των Σκοπίων, και τι ομάδα κατεβάζει. Είναι ομάδα που θα την αντιμετωπίσουμε πρώτη, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στη συνέχεια, θα ήθελα να αποφύγουμε ομάδες όπως η Ισπανία και ο Καναδάς από τον άλλο όμιλο».

Γενικότερα, για την πορεία στον Καναδά είπε: «Είναι στο χέρι μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις ομάδες που σας ανέφερα. Αν το κάνουμε αυτό, όντες σωστοί στις λεπτομέρειες, μπορούμε να προκριθούμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε με σοβαρότητα και πιστεύω πως έχουμε τα φόντα να το κάνουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK