Η Aristotle Racing Team στο δρόμο για Formula Student Czech & East

Το ART-22 έχει ως τελικό στόχο τη συμμετοχή στο Formula Student Germany 2022!

Η Aristotle Racing Team στο δρόμο για Formula Student Czech & East

H Aristotle Racing Team (ART) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στους αγώνες Formula Student της Τσεχίας και Ουγγαρίας! Συγκεκριμένα, φέτος το καλοκαίρι η ART θα τρέξει στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring της Ουγγαρίας και στη Formula Student Czech στο Autodrom Most της Τσεχίας.

Έχοντας χάσει μία αγωνιστική σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, η φοιτητική ερευνητική ομάδα του ΑΠΘ, που κάθε έτος έχει στόχο τη σχεδίαση και την κατασκευή αγωνιστικών μονοθέσιων τύπου Formula, τα οποία διαγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες, τη φετινή χρονιά προσπάθησε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Αυτό περιελάβανε αυστηρότερα προγράμματα συνάντησης των υποομάδων στο χώρο της ομάδας με επίσης αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πολλές ώρες σε διαδικτυακές κλήσεις και αναπροσαρμογή όλων των μεθόδων εργασίας, ακόμα και ως προς τα social media της ART. Όμως με το στόχο να είναι ξεκάθαρος στο μυαλό της ομάδας, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να περάσει στους διαγωνισμούς της Ολλανδίας, Ουγγαρίας και Τσεχίας, όπου το καλοκαίρι θα τρέξει το ΑΡΤ-20. Λόγω των συνθηκών και της έντονης προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά, η ομάδα αποφάσισε ότι για το 2021 θα αγωνιστεί στους διαγωνισμούς της Τσεχίας και της Ουγγαρίας!

Παράλληλα με την κατασκευή του μονοθέσιου που θα λάβει χώρα το προσεχές τρίμηνο, τα μέλη της ομάδας κοιτάζουν στο μέλλον σχεδιάζοντας το ART-22, το οποίο θα αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της ομάδας για ανάπτυξη και ενσωμάτωση ενός πλήρως αυτόνομου και αξιόπιστου αγωνιστικού μονοθέσιου αυτοκινήτου. Το ART-22, αφού δοκιμαστεί και βελτιστοποιηθεί, θα έχει ως τελικό στόχο τη συμμετοχή στο Formula Student Germany 2022.

Τα τελευταία χρόνια η ART βρίσκεται στη δεκάδα πολλών ευρωπαϊκών διαγωνισμών με αποκορύφωμα το 2019 στην Ολλανδία, όπου κατέκτησε την 3 η θέση στην κατάταξη με το μονοθέσιο ART-19.


News 24/7

24MEDIA NETWORK